Haberler

Acun Ilıcalı'dan "Aylık gelirin ne kadar?" sorusuna cevap: Bunu 6 saatte hesaplarız

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Acun Ilıcalı, "Aylık geliriniz ne kadar?" sorusuna "Bunu hesaplamak için 6 saat gerekir" cevabını vererek sunucuları şaşırttı.

Acun Ilıcalı, sunuculuğunu Bircan Bali ve Ece Erken'in yaptığı Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Canlı yayında samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı, "Aylık geliriniz nekadar?" sorusuna da cevap verdi.

"YAPIMCILIĞI VE MUHABİRLİĞİ BİRAZ BÜYÜTTÜM"

Mesleğe nasıl başladığını anlatan Acun Ilıcalı, "Ben yapımcılığı çok seviyorum. Muhabirlikle başladım. Muhabir hem yapımcı hem sunucu gibi bir şey bana göre. Şimdi aynı sistemi biraz büyüttüğümü düşünün. Yapımcılığı çok seviyorum." dedi.

"AYLIK GELİRİM 6 SAAT HESAPLAMAMIZ LAZIM"

Kişisel zevklerinden bahseden Acun Ilıcalı, Ece Erken'in "Aylık gelirin ne kadar?" sorusu üzerine "Bizim bunu 6 saat hep beraber hesaplamamız lazım. Meksika'dan ne kazandık falan diye. İyi kazanıyorum diyelim." cevabını verdi.

Acun Ilıcalı'dan 'Aylık gelirin ne kadar?' sorusuna cevap: Bunu 6 saatte hesaplarız

"BİR ÇOCUK DAHA OLABİLİR"

4 çocuğu olan Acun Ilıcalı, çocukları çok sevdiğini söyleyerek "Benim annem 7 kardeşti. 10 yaşındayken ben, beni ananemlerim evine yollamışlardı. O yüzden ses olayına alışkanlığım var. Kendi kızlarıma karşı duygularım farklıdır. Şımarık çocuklara karşı antipati duyuyorum. Bir çocuk daha olabilir. Bir şey planladığım yok da, çok seviyorum çocukları ama." diyerek bombayı patlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Bircan Bali Ece Erken Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (84)

KUZEYİN UŞAĞI:

HAYIRLI CUMALAR. . HAYIRLI KANDİLLER. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. .

44
4
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Tüm dualarının kabul olması dileklerimle hayırlı kandiller dilerim Abi. .

yanıt7
yanıt0
ziyaa:

Sağol gözüm! Hayırlı Kandiller, Hayırlı Cumalar.

yanıt5
yanıt1
KUZEYİN UŞAĞI:

PAŞALI. . paşalı. . . kardeşim bende aynı dileklerimle. ailenle beraber inşallah. . kal sağlıcakla.

yanıt5
yanıt5
KUZEYİN UŞAĞI:

ZİYAA. . . . kardeşim. teşekkürler. hayırlı kandiller. hayırlı akşamlar dilerim. . .

yanıt4
yanıt5
ziyaa:

Ben teşekkür ederim kardeşim hayırlı akşamlar. Duaların kabul olsun güzel insan.

yanıt6
yanıt5
Ersun:

Yaw adam kandil kutluyor 2 zındık beğenmemiş.

yanıt9
yanıt6
Yavuz beyy:

Zekat veriyor musun ? EFENDİİİİİ ONU SÖYLE......

16
22
yanıtYanıtla
ADELAT:

ABİCİM İŞİNİZE GELEN HABERİ YORUMA AÇIYORSUNUZYA BENDE SİZE ÇILDIRIYORUM ABİİİCİMMESELA ADELETLE İLGİLİ HABERE YORUM YOK NİYE İDAM ALANLAR HAPİSTEN ÇIKTI BENİM İŞ MAHKEMESİ BİTMEDİ YALAN DİYEN OLUSA ÖPERİM ABİİİİİ

36
0
yanıtYanıtla
haci:

tabi arkan sağlam denetleyen yok kafan rahat her işi yapıyorsun acaba nekadar vergi veriyorsun seni bir sıkı takibe alan yok. at koşturuyorsun maliyeciler ancak yeni dükkan açmış fakir fukaranın peşine düşüyor hele seni incelesinler bakalım .

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title