Haberler

90 yaşındaki Kemal Gülman 60 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Güncelleme:

İş insanı Kemal Gülman'ın kendisinden 60 yaş küçük sevgilisi Eda Cideli ile Bodrum'da görüntülendi.

Ünlü iş adamı Kemal Gülman, önceki gün kendisinden 60 yaş küçük sevgilisiyle Bodrum'da görüntülendi. 90 yaşındaki iş insanı 30 yaşındaki avukat Eda Cileli ile çapkınlık yaparken kameralara yakalandı.

30 YAŞINDAKİ EDA CİDELİ İLE BİRLİKTE

Takvim'den Doğan Savaşın haberine göre; Kemal Gülman, önceki gün torunu yaşındaki sevgilisiyle Bodrum'da lüks yatında görüntülendi. Feryal Gülman'la evliliği o dönem kendisinden 60 yaş küçük bir genç kadınla yaşadığı yasak aşk yüzünden biten Kemal Gülman, yine kendisinden oldukça genç bir kadınla beraber oldu. 90 yaşındaki iş insanı, önceki gün Bodrum Cennet Koyu'nda 30 yaşındaki avukat Eda Cideli ile çapkınlık yaparken görüntülendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bodrum Haberler

500

Yorumlar (89)

eylül:

sıradan biri yapsa SAPIK DERLER zengin yapınca buna aşk deniyor.

61
2
yanıtYanıtla
!!!:

kadınlar bazen kendi belirliyo değerini. lütfen kendinizi ayaklar altına sermeyin

59
4
yanıtYanıtla
Fırat:

Ne alakası var , bakın ben erkek olarak kendimden 15 yaş büyük bir kadınla evlendim , ilk evliliğimdi ve 2 çocuğu vardı . Çokta mutlu oldum . Bir kadın kendinden büyük birinden hoşlanıp evlenemez mi ? Bu tercih neden aşağılanıyor ?

yanıt4
yanıt20
Defne:

Fırat Bey olayın hoşlanıp yada beğenerek birlikte olunmadığı gayet açık. Adam varlıklı diye sürüyor bu ilşki. Reşitte olsa bu yaş farkı çok iğrenç bi fark. Para insanı neler yaptırıyor yukarıda ki yorumu yapan kişi gayet doğru yazmış!

yanıt13
yanıt1
yapmayın:

genç kadınlar erkek mi kalmadı? soyları mı tükendi? neden 30 yaşındaki bi kadın 90 yaşındaki adama minnet eder ki ? ah.. tabi yaa para. yapmayın sizin gibiler yüzünden ne hallere geliniyor.

51
2
yanıtYanıtla
ibrahim:

Şimdi inançlı islamı yaşayan bir adam yapsaydı bu işi bazı medya ve kişiler ortalığı ayağa kaldırır sapık diye anırır dururlardı. Parası olan zengin olan yada laik olan yapınca nedense aşk yaşıyor deniyor. Adaletin bu mu dünya

46
5
yanıtYanıtla
burak:

Kadın haklarını onlarca story atarak savunanlar şu haberin altına ''herkes reşit istediği ile beraber olur yazıyorlar''. Ancak benim 6 aylık kedim bile bu kadının adamla parası için beraber olduğunu düşünecek kapasitede. Kadınlar sadece öldüklerinde mi değerliler? Bu ülkedeki neredeyse tüm insanların temel sorunu: ''iki yüzlülük''

28
2
yanıtYanıtla
eda:

alan mennun satan memnun size ne oluyo paran varsa güç sendedir

18
12
yanıtYanıtla
HAMİT:

Hanımefendi avukatmış. Yaşı da reşit bu durumda bir sorun yok gibi görünüyor. görünmeyen tek şey herkesin hesabı.

20
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

PARA PARA OLDUMU KADINADA KOÇA BOL KOÇAYADA KADIN BOL PARA PARA OLAY BUUUUUUUUU

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title