Haberler

47 yaşındaki Sevda Demirel, bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı!

Güncelleme:

Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı. Demirel fotoğrafına, "Ben fotoğraflarıma photoshop yapmıyorum photoshop yerine spor yapıyorum, bütün meslektaşlarıma aynı şeyi öneririm." notunu ekledi.

47 yaşındaki Sevda Demirel, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafıyla genç kızlara meydan okudu.

"2 SAAT SPORLA BUNLAR OLUYOR"

Sevda Demirel, Instagram hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafına, "Ben fotoğraflarıma photoshop yapmıyorum photoshop yerine spor yapıyorum, bütün meslektaşlarıma aynı şeyi öneririm ham haliyle koyduğum fotoğrafları tüm fotoğrafçılar inceleyebilir,kimseyi kandırarak bir yere varamam günde 2 saat sporla bunlar oluyor hadi güzel meslektaşlarım sizde spor salonlarına." notunu ekledi.

47 yaşındaki Sevda Demirel, bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı!

"NE İSTENİYORSA ONU VERİYORUM"

"Sevda Tokadı" adını verdiği bir şarkı çıkaran Sevda Demirel, şarkısıyla ilgili bir açıklamada bulunmuştu. Demirel, sosyal medya hesabından, ''Evet Sevda Tokat'ı biraz sansasyonel bir şarkı ismi olabilir ama ben başka neyle anılıyorum ki ne isteniyorsa onu veriyorum. Ayrıca bana bu kadar ağır konuşmanın bedeli bunlar!! Beni eleştirenler benim yerimde olsaydı benden hiç farklı davranmazdı. Ha bu arada şarkıya bayılacaksınız'' notunu paylaşmıştı.

47 yaşındaki Sevda Demirel, bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

sevda demirel Sosyal Medya Instagram Haberler

500

Yorumlar (33)

Bebiko:

Yemin olsun o tokatdan sonra sana hasta olmuştum sevda benide öyle tokatla ne olursun hep rüyalarıma giriyorsun veriyorsun tokat bana veriyorsunda veriyorsun.......

5
4
yanıtYanıtla
TUİKÇİ / ŞAPKACI:

HAZİRAN ENFLASYONU BİNDE 3 OLARAK HESAPLANDI, BU DEMEK OLUYOR Kİ 2018 DEN BU YANA 12 AYLIK BAZDA EN DÜŞÜK SEVİYEDE, ŞİMDİ MEMUR VE EMEKLİLERİNE YÜZDE 5 GİBİ BİR ZAM(CIK) YAPILACAKTIR. GEÇEN YIL YAPTIĞIN BİR MARKET FİŞİNİ BULUN VE AYNI MARKETTEN AYNI ÜRÜNLERİ ALIN 100 LİRALIK TOPLAM NE KADAR OLACAK, BEN YAPTIM, AYNI MARKALARI AYNI MARKETTEN ALDIM HEMDE AYNI KİLO ADET GİBİ SPESİFİK ÖLÇÜLERDE GEÇEN YILKİ 108, 50 TL Yİ ŞİMDİ(DÜN) 185, 75. TL YE ENF. YÜZDE 5 MİŞ(YERSEN) ASIL YÜZDE YÜZDE 75 CİVARI.

7
1
yanıtYanıtla
Bekir:

Yazık, yaş 50, menopoz dönemi, eş çocuk çoluk yok. Belki bu bi dönme. Fotoyla uğraşıyo,

5
2
yanıtYanıtla
ceronimo:

DÖNME TİPLİ ÇAKMA KADIN

7
0
yanıtYanıtla
cereminon babası:

Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş. . Hayatın boyunca böyle bir kadının yanına bile yaklaşamayacak olan biri sanaldan atıp tutuyor.

yanıt8
yanıt6
ceronimo:

salak, o mundar değil murdar. sanalda değil ama seninkilere ulaşmış bu cero.

yanıt2
yanıt2
ÖZGE ULUSOY:

SEVDA SEN GEL YANIMDA İŞE BAŞLA ELBİSELERİMİ ÜTÜLERSİN ANCAK

6
0
yanıtYanıtla
Kızgın:

YÜRÜ LAN MAL DÜRBÜNLÜ.

yanıt1
yanıt0
ÖZGE ULUSOY:

KIZGIN KAYBOL BURDAN ŞAKLABAN

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazınt:

Bütün meslektaşlarıma spor yapmasını öneriyorum demiş. Tam olarak ne iş yaptığını bilen var mı?

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title