Haberler

    Mafya Babasının Görkemli Cenaze Töreni Roma'yı Karıştırdı

    İtalya'nın başkenti Roma'da mafya babası Vittorio Casamonica için düzenlenen ihtişamlı cenaze töreninin görmezden gelinmesi tartışma yarattı.

    İtalya'nın başkenti Roma'da mafya babası Vittorio Casamonica için düzenlenen ihtişamlı cenaze töreninin görmezden gelinmesi tartışma yarattı.

    Baba filminin müziğinin çalındığı cenaze töreninde helikopterden gül boşaltıldı. 250 araçlık konvoy oluşturulurken, 65 yaşında ölen mafya lideri tarihi at arabasıyla mezarlığa taşındı.

    Mafya lideri olmakla suçlanan Casamonica'nın yeğeni Marco Spinelli gösterilen tepkiyi anlamadığını söyledi. Spinelli, "Bu bizim dinimiz, törenleri böyle yaparız. Atlı araba onun vasiyetiydi, müziği ise değişik bir tören olsun diye biz seçtik. Son vasiyetini kusursuz şekilde yerine getirdik" dedi.

    Ayini yöneten rahip Giancarlo Manieri ise törenin kimin için yapıldığını bilmediğini, aksi durumda üstlerini bilgilendirmesi gerektiğini söyleyerek kendini savundu. Manieri, "Casamonica ailesinden 500 kişi vardı, durdurabilir miydiniz? ve eğer bu kötü şeyleri yapan adam mafya lideriyse neden hapiste değildi" diye konuştu.

    Başkentte 20 kilometre boyunca konvoy y

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 24 Ağustos 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    İtalya Roma Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title