Haberler

Mafder'den İki İlçede Fotoğraf Etkinliği

Malatya Fotoğraf ve Resim Sanatları Derneği, Pütürge ve Doğanyol ilçeleri köylerine Fotoğraf Maratonu düzenledi.

Malatya Fotoğraf ve Resim Sanatları Derneği, Pütürge ve Doğanyol ilçeleri köylerine Fotoğraf Maratonu düzenledi.

Malatyalı bir grup doğa tutkunu ve fotoğrafçı baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla yeşeren kayısı ağaçlarının ve baharın müjdecisi kelebeklerin ortaya çıkmasını fotoğraflayarak ölümsüzleştirmek için Örmeli ve Gökçe köylerine gezi düzenledi.

Malatya'dan giden topluluğu karşılayan ve desteklerini esirgemeyen Pütürge Örmeli Köyü Muhtarı Ali Güngör şunları söyledi:

"Muhtarlığa seçildikten hemen sonra yöremize gerçekleştirilen bu faaliyet köyümüz ve yöremizin tanıtımı adına güzel bir etkinlik olduğu kanaatindeyim. Köyümüze gelen arkadaşlarla beraber gezip yardımcı olduk. Yeşilliği ve suyunun temiz bol oksijenin yüksek olduğu yöremize yurdumuzun dört bir yanından tüm doğa tutkunu ve meraklılarını davet ediyorum."

Etkinliğe Mardin'den gelerek katılan basın muhabiri ve fotoğrafçı Vehap Erdoğan, "Etkinlik için gece saatlerinde Malatya'ya gelerek ekibe dahil oldum. Sabah erken saatlerde başlayan yolculuğumuzun sonunda muhtarımız bizleri karşıladı. Sıcak, samimi, içtenlikle bizlere yöre gezdirerek bilgiler verdi. Doğa fotoğrafları çekerek yöre tanıtımında kullanmak üzere arşiv oluşturuyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğanyol Pütürge Malatya Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title