Haberler

Maçtan Notlar

Bursaspor'un Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Yaptığı Maçta, Taraftarlar Takımlarını Yalnız Bırakmadı.

Turkcell Süper Lig'de lider Bursaspor'un deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçta, yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

Karşılaşma için otobüsler ve özel otomobilleriyle Bursa'dan İstanbul'a gelen taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kendilerine ayrılan tribünde takımlarını coşkuyla destekledi.

Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin Bursaspor taraftarı izlerken, tribünlere çeşitli pankartlar ve büyük Bursaspor bayrakları asıldı.

Bu arada, stada giden yolda trafik yoğunluğu yaşanırken, bazı taraftarların yürüyerek stada geldiği görüldü.

- TRİBÜNÜN ÖN KISMI BOŞ BIRAKILDI-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 14 Mart'ta Diyarbakırspor ile yaptığı maçın, konuk ekip taraftarlarının 87. dakikada sahaya girmesi nedeniyle tatil edilmesinin ardından, bu akşamki maçta konuk taraftarların bulunduğu tribünde önlem alındığı görüldü.

Bursaspor taraftarlarının yer aldığı tribünün ön kısmındaki ilk koltuklar boş bırakılırken, taraftarların önlerine özel güvenlik elemanları yerleştirildi. Tribünün ön sırasındaki ilk koltuklarda ise polisler yer aldı.

- CANAYDIN İÇİN ALKIŞ-

Karşılaşma öncesi Bursasporlu taraftarlar, hafta içinde vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın'ı alkışladı.

Taraftarlar, karşılaşma öncesi Canaydın'ın vefatı nedeniyle yapılan saygı duruşu boyunca alkış tutarken, tribünde 'Bursa'mızın en efendi insanı, mekanın cennet olsun' yazılı pankart yer aldı.

- HASAGİÇ KADRODA YOK-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, futbolda şike iddialarına ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Sarıyer Adliyesi'nde savcılıkça serbest bırakılan kaleci Kenan Hasagiç, Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı.

Geçen hafta yapılan Manisaspor maçında ilk 11'de bulunan Hasagiç, hafta içinde yaşanan olayın ardından bugün kadroda yer almadı. Hasagiç'in yerine Bursaspor maçında kaleyi Oğuzhan korudu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Arif Erdem ve oyunculardan Taner Gülleri'nin de ifadeleri soruşturmayı yürüten savcı tarafından alınmış, bu ikili savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

(CAY-NÖ-HD-YIL) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title