Haberler

Maçın Galibi Side Masterler Oldu

Türkiye Futbol Masterleri ve Veteranlar Ligi Federasyonu’nun mayıs ayında Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenleyeceği Türkiye Şampiyonası’da mücadele edecek Side Futbol Masterleri ile Kemer Futbol Masterleri arasındaki maçının galibi Side Masterler oldu.

Türkiye Futbol Masterleri ve Veteranlar Ligi Federasyonu'nun mayıs ayında Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenleyeceği Türkiye Şampiyonası'da mücadele edecek Side Futbol Masterleri ile Kemer Futbol Masterleri arasındaki maçının galibi Side Masterler oldu.

Karşılaşmada Side Futbol Masterleri, Nuri'nin attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 kapatırken, ikinci yarıda eski Fenerbahçeli milli Futbolcu Nuri Kamburoğlu'nun ileri çıkması ile hücumda güçlenen Kemer Masterler'inin golü Mehmet'ten geldi.

Her iki takım adına söz alan Hüseyin Baltacı, "Bu tarz sportif müsabakalara destek vererek bizleri bir araya getiren, spor alanlarını ve turistik tesislerini bizlere açan ve organizasyonlara katılımı ve katkıları ile bizleri onurlandıranlara teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Antalya Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title