Haberler

Maçın Ardından

Giresunspor Teknik Direktörü Birinci: "Ortaya koyduğumuz güzel oyunu galibiyetle süsleyemedik" Altınordu Teknik Sorumlusu Eroğlu: "İkinci yarı daha etkili oynadık"

PTT 1. Lig'de Altınordu ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'da, Teknik Direktör Mehmet Birinci, "Ortaya koyduğumuz güzel oyunu galibiyetle süsleyemedik" dedi.

Birinci, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, karşılamanın başından sonuna kadar üstün tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Sahanın hakimi bizdik. Birkaç pozisyon dışında rakibimiz kalemize gelemedi. Kazanmaya yakın taraf bizdik. Bu maçta galibiyet bizim hakkımızdı. Ortaya koyduğumuz güzel oyunu galibiyetle süsleyemedik" diye konuştu.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu da ilk 20 dakika istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi.

İlk yarı rakibin baskı kurduğunu anlatan Eroğlu, şunları söyledi:

"İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ancak ikinci yarı yaptığımız oyuncu değişiklikleri işe yaradı ve daha iyi oynadık. Giresunspor kalesinde gol fırsatları da yakaladık. Son dakikalarda da golü bulduk. Bütün oyuncularımı kutluyorum." - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Eroğlu Mehmet Birinci Giresunspor Altınordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title