Haberler

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Açıklaması

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "2-0'lık bir skor avantajı yakalamamıza rağmen ikinci yarı bunu korumayı başaramadık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'la 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün 2-0'lık bir skor avantajı yakalamamıza rağmen ikinci yarı bunu korumayı başaramadık" dedi. 

Hamzaoğlu, maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında, erken gol bulmalarına rağmen skoru korumayı başaramadıklarını kaydetti.

Basit bir savunma hatası ile penaltı ve son dakikada yedikleri golle maçtan 1 puanla ayrıldıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün çok erken gol bulmamıza ve 2-0'lık bir skor avantajı yakalamamıza rağmen ikinci yarı bunu korumayı başaramadık. Maçın tamamına baktığımızda kazanabilecek oyun oynayamadık. Bugün oldukça fazla pas hatası yaptık. Skora göre oynamayı beceremedik. Topu öne, kenarlara taşıyamadık. Bunları yapamayıncada son dakikada yediğimiz gol ile kendi sahamızda beraberlik ile ayrılmak zorunda kaldık. Kayserispor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Benimde baktığım açıdan Kuate'nin rakibine hafif bir teması var. O yüzden hakemin penaltı kararı doğru. Uzatmada yediğimiz golde de maç bitmemişti zaten. Hakem güzel bir maç yönetti. "

-Kayserispor Cephesi 

  Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise, Kayserispor'un bugün galibiyeti daha çok isteyen bir takım görütüsünde olduğunu ifade etti. 

 Lig'de bundan sonra 4 müsabaka olduğunu belirten Seçme, "Fair-play çerçevesinde çıkıp bu dört maçı oynayıp ligde kalmak için son haftalara kadar umudumuzu taşıyacağız. Verilmeyen bir penaltımız var. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu Kayserispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title