Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, 0-0 berabere kaldıkları Altınordu maçına ilişkin, "Çok net pozisyonlar yakalayan taraf bizdik ama gol atamadık.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, 0-0 berabere kaldıkları Altınordu maçına ilişkin, "Çok net pozisyonlar yakalayan taraf bizdik ama gol atamadık." dedi.

Bektaş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığını söyledi. Kente 3 gün önce kar yağdığını anımsatan Bektaş, bu kadar kötü bir zemin beklemediğini ifade etti.

Saha zeminine rağmen rakiplerine pozisyon vermediklerini anlatan Bektaş, "Çok net pozisyonlar yakalayan taraf bizdik ama gol atamadık. Haftalardır yakındığımız sonuçlandırma bugün yine aynı şekilde gerçekleşti. Gol attığımızda maçı çok kolay lehimize sonuçlandırabiliyoruz, olmadı." diye konuştu.

Alınan bir puanın kötü olmadığını belirten Bektaş, "Kazanmak isterdik, bunun için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Futbolcularımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. Golü atsaydık belki çok farklı yere gidebilirdi." ifadelerini kullandı.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise Kayseri'de yaşanan terör saldırısına değinerek, "Böyle olayların olmamasını temenni ediyoruz ama maalesef yaşıyoruz. Bunlarla yaşamak istemiyoruz. Canlar yanıyor, gencecik çocuklarımız gidiyor. Bu bizi çok üzdü. Futbolu konuşuyoruz ama bunlar çok daha önemli şeyler. Tüm ulusumuzun başı sağolsun. Son olmasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmanın kötü bir zeminde oynandığını vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"İnanın sahada yürümek çok zor. Ülkemiz belki futbol anlamında bir yatırım yapıyor ama bu şartlarda oynamamak gerekiyor. Bence birçok stadın ısıtmalı olması gerekiyor. Bir futbolcunun sakatlanması her şeyden önemli, çok kötü bir sakatlık da yaşayabilir. Ülkemizde ısıtmalı sahalar çoğaldıkça futbolun daha güzel olacağını söyleyebilirim."

Eroğlu, rakiplerinin net pozisyonlar bulduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim için zor bir zemindi. Rakip bizden biraz daha fazla topla oynamayı başarabildi. Maalesef istediğimiz o güzel futbolu iki takım da sahaya yansıtamadı. Zemin de buna elverişli değildi. İki takım da bir puan aldı. Bu anlamda, bu zeminde bu mücadeleyle iyi bir sonuç."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Bayram Bektaş Elazığspor Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title