Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "Deplasmanda kazanan olmak bizim için oldukça sorundu bugün kazandık.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "Deplasmanda kazanan olmak bizim için oldukça sorundu bugün kazandık. Oynayacağımız önümüzdeki maçlar için de avantaj kazandık" dedi.

Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi ofansif etkinliğe sahip olmadıklarını ancak her iki ekibinde maç içerisinde geniş alanlar vermesi nedeniyle bol pozisyonlu bir maç olduğunu belirtti.

Her iki takımında savunma yaparken geniş alanlar verdiğini ifade eden Yanal, "Her iki takımda rahatlıkla pozisyona girebilme şansı buldu. Hakan'a bugün bir parantez açılması gerektiğini düşünüyorum. Kutlanması gereken bir performans gösterdi. Geldiği günden bu yana duruşu, karakteri ve performansı olarak takıma çok şey kattı" diye konuştu.

Oyunun çok geniş alanda oynandığını vurgulayan Yanal, "Çok açık bir alanda ortaya konan oyunda biz skor aldık. Deplasmanda kazanan olmak bizim için oldukça sorundu bugün kazandık. Oynayacağımız önümüzdeki maçlar için de avantaj kazandık. İstediğimiz yerde ligi bitirip sezonu bu sıralamada kapatma düşüncemiz var" ifadelerini kullandı.

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maçın ilk dakikalarında net pozisyonlar bulduklarını ama etkili gol vuruşu yapamadıklarını belirtti.

Duran toptan gol yediklerini vurgulayan Karaman, "1-0 geriye düştükten sonra iyi oyun ortaya koyduk. Özellikle ikinci yarıda şut var, direkten dönen top var. Rakip takımın kalecisinin yıldızlaştığı bir maç. Hakan Arıkan'ı kutlamak lazım" şeklinde konuştu.

Maçın son anlarında yedikleri ikinci golün önemli olduğunun altını çizen Karaman, "Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, önce faul vermek için düdüğü ağzına götürüyor ardından avantajı veriyor. Mehmet Ekici'nin elle vurduğu top arkadaşının önüne geliyor ve gol yiyoruz. Hakem hocaları analizlerde bu golü bir daha izlerler. Tartışılması gereken çok önemli bir gol" dedi.

Hafta içi deplasmanda Gaziantepspor ile önemli maç oynayacaklarını kaydeden Karaman, şöyle devam etti:

"Alt sıradaki rakiplerimizle aradaki dört puan fark devam ediyor ama rakiplerin bize yetişmeleri endişesi düşündürücü. Bu maçta en azından pozisyon üreten diğer maçlara oranla daha pozitif bir takım görüntüsü verdik. Çarşamba günü inşallah aradaki puan farkını koruyarak Rize'ye döneriz."

Kaynak: AA / Yerel

Trabzonspor Ersun Yanal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title