Haberler

Maçın Ardından

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Kılıç: "Maçı 2 taraf da kazanabilirdi, güzel karşılaşma oldu"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, sahalarında Hatayspor'la 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Maçı 2 taraf da kazanabilirdi, güzel karşılaşma oldu" dedi.

Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada, taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye anlam veremediğini belirterek, 42 yıllık futbol hayatında böyle bir şey görmediğini söyledi.

Kocaeli Birlikspor taraftarı olmayanların kendisine küfür ettiğini öne süren Kılıç, "Böyle bir şey olur mu? Bu, ne terbiyesizliktir. Maçımıza gelen yok, bizi izleyen yok, bir de 30 kişi geliyor, bize küfür ediyor. Sen git, Kocaelispor maçını seyret abi, bizim maçımızı seyretme. Burada Kocaelispor'a laf da söylemiyorum. Kocaelispor'un Türk futbolunun çınarı olduğunu her yerde söylüyorum. Biz Kocaelispor değiliz, biz başka bir kulübüz. Bu kulübün başarılı olması için sabahtan akşama kadar mesai veriyorum, sayın bakanımıza mahcup olmamak için" diye konuştu.

Kılıç, Hatayspor'un ofansif anlamda güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, "Öne geçemedik, eğer öne geçseydik daha farklı olabilirdi. Futbolcularımı kutluyorum, her şeyi yaptılar. Benim ölçülerime göre Hatayspor, bu ligdeki en iyi 2-3 takımdan bir tanesidir. Seyir zevki güzel bir maç oldu. Maçı 2 taraf da kazanabilirdi, güzel bir karşılaşma oldu" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıç Hatayspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title