Haberler

Maç Dönüşü Kazada Yaralanan Futbolcu Yaşam Savaşını Kaybetti

Güncelleme:

Kınıksporlu 23 yaşındaki futbolcu Ozan Akpınar, maç dönüşü otomobiliyle yaptığı kazadan 2 hafta sonra yaşamını yitirdi.

Antalya Süper Amatör Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kınıksporlu futbolcu 23 yaşındaki Ozan Akpınar, maç dönüşü otomobiliyle yaptığı kazadan 2 hafta sonra yaşamını yitirdi.

MAÇ DÖNÜŞÜ KAZA YAPMIŞTI

Kınıkspor'da forma giyen savunma oyuncusu Ozan Akpınar, 3 Ocak'ta Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi'ndeki Kınık Stadı'nda oynanan ve Kınıkspor'un 4-1 kazandığı Kunduspor maçının ardından 07 GH 008 plakalı otomobiliyle Antalya'ya doğru yola çıktı. Saat 20.30 sıralarında Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ne bağlı Seki Mahallesi'ndeki Urluca Köprüsü üzerinde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda Ozan Akpınar'ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen İsmail Öğütveren'in kullandığı 10 U 1980 plakalı otomobille çarpıştı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kazada Ozan Akpınar ağır, diğer araçtaki İbrahim Kökten, Bayram Öğütveren ve Recep Öğütveren hafif yaralandı. Kazanın ardından Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde tedaviye alınan Ozan Akpınar, yaklaşık 2 haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını bu sabaha karşı kaybetti.

"EVLADIMI KAYBETMİŞ KADAR ÜZGÜNÜM"

Ozan Akpınar'ın antrenörü Ahmet Öz, "Çok üzgünüm. Önce Özel İdarespor'da, şimdi Kınıkspor'da öğrencim oldu. Örnek bir öğrencimdi. Evladımı kaybetmiş kadar üzgünüm. Antalya futbolunun acı bir kaybı. Futbol camiasının başı sağ olsun" dedi.

ANTALYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kınıkspor Kulübü Başkanı Ramazan Kısas da çok üzgün olduklarını aktardı. Ozan Akpınar'ın cenazesinin Antalya'da toprağa verileceği belirtildi.

FUTBOLA ANTALYA'DA BAŞLADI

Futbola Antalyaspor altyapısında başlayan Ozan Akpınar, Antalya Körfezspor, Antalya Özel İdarespor, Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de Bucak Oğuzhanspor ve Konyaaltı Belediyespor'da oynadı. Akpınar, bu sezon başında ise Kınıkspor'a transfer oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Seydikemer Akpınar Kınık Muğla Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (7)

elbistanli:

Cehennem lık gibi gozukuyo

2
47
yanıtYanıtla
artisttttt:

noldu laaa artist artis poz vermesi değil

0
36
yanıtYanıtla
Asortik:

Genç sürücüler şehirlerarası yola çıkmasın, önce pişsinler.

10
2
yanıtYanıtla
Mere adanaliMobil-IOS:

Ölunun arkasindan terbiyesizce konusanlar unutmayin herkez olecek insallah sizin arkanizdanda baskalari kotu seyler soylemez, allah rahmet eylesin cocuga

11
1
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN TEMİZ BİR İNSANA BENZİYOR RABBİM BİLİR KİMİN NEREYE GİDECEĞİNİ BİZE DÜŞMEZ HAŞA. BİZE DÜŞEN BİRBİRİMİZ HAKKINDA İYİ DİLEKTE VE İSTEKTE BULUNMAKTIR.

6
0
yanıtYanıtla
Sivasspor:

Ulan gercek sivasli yamuk hemserim , yoksa sendemi kulagi küpilisin ha,

0
0
yanıtYanıtla
07:

Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin. Burda saçma sapan yorum yazan dangalaklar karşıma bir gün çıkın. bu kötü düşüncelerinizin hesabını keseceğim!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title