Haberler

M.kemalettin Moda Merkezi Derneği Vali Toprak'ı Ziyaret Etti

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, Moda Merkezi ve 6.dönem Yönetim Kurulu projeleri hakkında bilgi aktardı.

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek, Moda Merkezi ve 6.dönem Yönetim Kurulu projeleri hakkında bilgi aktardı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak; üretimin çok değerli hizmet olduğu hazır giyim sektörünün ekonomiye büyük katkı sağladığını ayrıca sivil toplum kuruluşlarının önemini dile getirdi.

Vali Toprak'ın derneğe olan ilgisine ve şehre hizmetlerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Altınpınar; 23 Ocak 2014 Çarşamba günü açılacak olan 8. IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik Damatlık Abiye Giyim Fuarı'na katılımcı üyeler hakkında da bilgi aktardı. Altınpınar, "Sayın Valimizi uygun bulduğu zamanda Mimar Kemalettin Moda Merkezi'nde görmekten onur duyacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mimar Kemalettin Mustafa Toprak İzmir Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title