Haberler

Lys Sonuçları Açıklandı

Hügem FEM dershaneleri öğrencisi Melih Alay, Y MF 3 puan türünden Türkiye 7'ncisi ve Malatya birincisi oldu

Hügem FEM dershaneleri öğrencisi Melih Alay, LYS'de Y-MF 3 puan türünden Türkiye 7'ncisi, Malatya birincisi oldu.

Hügem-FEM Dershaneleri Genel Müdürü Ahmet Buğrahan, dershanede düzenlediği basın toplantısında, LYS'de ilk 10'a 2, ilk 100'e 5 öğrencilerinin girdiğini ve ilk 100'de toplam 35 derece elde ettiklerini belirtti. Öğrencilerinden Melih Alay'ın , 2013 LYS sonuçlarına göre Y-MF 3 puanında Türkiye 7'ncisi ve Malatya birincisi olduğunu dile getiren Buğrahan, Alay'ın Malatya'nın gururu olduğunu söyledi.

Malatya'da son yılların en büyük ferdi ve kitlesel başarılarını elde ettiklerini belirten Buğrahan, dershane olarak başarı çıtalarını yükselttiklerini kaydetti.

Melih Alay'ın yanı sıra öğrencileri Oğuzhan Uğur, Merve Tan, Furkan Kılıç ve Hakan Sevim'in de ilk 100 içinde yer aldıklarını anlatan Buğrahan, Türkiye sıralamasında ilk 10'a giren 2 öğrencilerine Cumhuriyet altını, ilk 100'e giren 3 öğrencilerine de yarım altın ödül verdiklerini belirtti.  Buğrahan, öğrencilerini kutladı, emeği geçen idareci ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Öğrencilerinin tercih döneminde de yanlarında olacaklarını vurgulayan Buğrahan, öğrencilerinin 8-18 Temmuz tarihleri arasında dershaneye gelerek tercih uzmanları ve öğretmenleriyle görüşebileceklerini söyledi.

Buğrahan, toplantıda Alay'a Cumhuriyet altını verdi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Malatya Lys Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title