Haberler

Lüleburgazspor'dan 2 Ay Sonra Gelen Galibiyet

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde mücadele eden Lüleburgazspor, ligin 10.haftasında konuk ettiği Çerkezköyspor'u Tobechi'nin ayağından bulduğu tek golle 1-0 mağlup ederek 8 hafta sonra 3 puanla tanıştı.
Lüleburgazspor, ligin 10 hafta maçında...

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde mücadele eden Lüleburgazspor, ligin 10. haftasında konuk ettiği Çerkezköyspor'u Tobechi'nin ayağından bulduğu tek golle 1-0 mağlup ederek 8 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Lüleburgazspor, ligin 10 hafta maçında Çerkezköyspor'u Lüleburgaz 8 Kasım Stadyum'unda konuk etti. İki takımın da kontrollü başladığı maçın ilerleyen dakikalarında taraftarın da desteğini arkasına alan Lüleburgazspor baskısını arttırdı ve kanatlardan Uğur ile geliştirdiği ataklarla gol aradı. Maçın 22.dakikasında Tobenchi İgwe(Toby) savunma arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu ağlarla buluşturdu 1-0. Yediği golden sonra toparlanan Çerkezköyspor, duran toplarla tehlikeli ataklar geliştirdi. 36.dakikada Emrah'ın ayağından Çerkezköyspor bir gol buldu. Ancak gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

Maçın 53.dakikasında Lüleburgazsporlu oyuncu Ceyhun Elmas sol kanattan geliştirilen atakta yerde kaldı. Hakem pozisyonu Ceyhun'un kendini yere atması olarak değerlendirdi ve ikinci sarı karttan Ceyhun'u oyunun dışına attı. Hakemin bu kararından sonra tribünler tepki gösterse de Lüleburgazspor'un eksik olmasını iyi değerlendiren Çerkezköyspor, bu dakikadan sonra Lüleburgazspor kalesinde gol pozisyonlarına girdi. Maçın 70.dakikasında sağ kanattan yapılan bir ortada kafayı vuran Zülküf topu direğe nişanladı. 82.dakikada yine ceza sahası içine yapılan bir ortada kafayı vuran Hasan'ın şutunu Lüleburgazspor defansı çizgiden uzaklaştırdı. 10 kişi kalan Lüleburgazspor son dakikalarda iyi defans yaparak Çerkezköyspor'lu futbolculara gol izni vermedi. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Lüleburgazspor mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Lüleburgazspor'un yeni başkanı Ogün Yüzen'in ilk resmi müsabakası olma özelliğine sahip maçta Lüleburgazspor 1-0 galibiyetle ayrılmayı başardı. Maçı protokol tribününden takip eden Başkan Ogün Yüzen, maç sonunda futbolcuları tebrik etti.

MAÇ KADROLARI:

Lüleburgazspor: Serkan Erbay, Tugay Sülün, Mert Üstüntanır, Seyfettin Eraslan, Koray Umur, Ceyhun Elmas, Bayram Ülker, Murat Yeşilnar, Tobechi İgwe, Onurhan Seven, Uğur Erk

Çerkezköyspor: Hüseyin Geriş, Oğuz Kaptan, Gökhan Doğan, Hasan Gürlek, Deniz Enyong, Samet Sert, Emrah Çilingir, Emirhan Küre, Ogün Balcı, Gökhan Küçük, Züküf Ertem - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lüleburgazspor Ceyhun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title