Haberler

Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor Masa Tenisi 1. Ligde

Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor Masa Tenisi Takımı, önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele edecek.

Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor Masa Tenisi Takımı, önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele edecek.

Masa Tenisi Kırklareli İl Temsilcisi Soner Polat, yaptığı yazılı açıklamada, 15- 17 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılan Türkiye Masa Tenisi 2. Lig maçında, Kırklareli'ni temsil eden Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor 2. Ligin 4. ayağında oynadığı tüm maçları kazanarak, Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi'ne yükseldiğini belirtti.

Tikveşli Kültür Spor Masa Tenisi Takımının, 2. Lig'de, Kırklareli'ni en güzel şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Polat,

"İlimizde gittikçe yaygınlaşan, başarı grafiği sürekli yükselen, gittiği her turnuvadan başarıyla dönen ilimiz sporcularının bu başarıları taraftar ve sporcu artışını da beraberinde getiriyor. Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor Lig şampiyonu olarak, 2011- 2012 sezonunda ilimizi 1. Lig'de temsil etme hakkını elde etti. Lig'de toplam 13 takım ile mücadele eden takımımız, toplamda 3 yenilgi aldı, son ayakta oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak şampiyon oldu. Bununla gurur duyuyoruz" dedi.

Polat, Tikveşli Kültür Spor Masa Tenisi Takımını oluşturan kafile sorumlusu Mesut Yarım, antrenör Yaşar Kanbir, sporcular Elif Odabaşı, Minel Özen, Merve Kanbir ve Dilay Yarım'ı da başarılarından dolayı kutladı.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title