Haberler

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası Başkanı Karaca: "Tekel Satış Belgesi İçin Süre Uzadı"

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca, 2014 yılı Tekel Ruhsatı Satış Belgeleri ile ilgili mevzuatta yapılan yeni düzenlemeler ile ilgili bilgi verdi.

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca, 2014 yılı Tekel Ruhsatı Satış Belgeleri ile ilgili mevzuatta yapılan yeni düzenlemeler ile ilgili bilgi verdi.

Karaca, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 2014 yılı Tekel Ruhsatı Satış Belgesi bedelleri ile süre uzatımı ve yeni başvuruların 2 Ocak 2014 tarihinden itibaren başladığını belirterek, mevzuatta yeni düzenlemelere gidildiğini söyledi.

Başvuru mevzuatında yapılan değişiklik ile sürenin uzadığını ifade eden Karaca "Süre uzatım ve yeni başvurular 2014 yılı süre uzatım işlemleri, 2 Ocak 2014 ve 30 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir. 2014 yılında satıcı, Ziraat Bankasına harç bedelini yatırdıktan sonra İlçe Tarım Müdürlüğüne satış belgesi ile başvurarak süre uzatım işlemini gerçekleştirecek. Fakat odamıza kayıtlı üyelerimizin harç bedellerini bankaya yatırma ve evraklarını ilçe tarım müdürlüğüne gönderme işlemi odamız tarafından yapılacaktır " dedi.

Karaca, 2014 yılında sadece tütün mamulü perakende satışı yada sadece alkollü içki perakende satışı yapacak üyelerin mağdur olmamaları için en geç 28 Şubat 2014 tarihine kadar TAPDK satış belgesi ile odalarına müracaat etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Karaca, açıklamasının devamında 2014 yılı için belirlenen yeni belge ve süre uzatım işlem bedellerinin şu şekilde oluştuğunu ifade etti : "Tütün mamulü, alkollü içki ve etil alkol/metanol toplam satış belgelerinden birden fazla yerden dağıtım yapanlar için Bin 320 TL ile 3 bin 300 TL, ilçe merkezinde ve diğer mahallelerde 900 TL, Tütün mamulü, alkollü içki ve etil alkol perakende satış belgeleri için ilçe merkezlerinde 150 TL, diğer mahallerde 50 TL, açık içki satış belgeleri ilçe merkezlerinde ve diğer mahallerde 350 TL, nargilelik tütün mamulü sunum uygunluk belgesi ilçe merkezlerinde ve diğer mahallerde 2 bin TL olacak. Ancak tütün mamulü ve alkollü içkilerin birlikte satışına izin veren tütün mamulü ve alkollü içki perakende satış belgeleri ile tütün mamulü ve alkollü içki toptan satış belgeleri için yukarıda belirtilen bedellerin iki katı tahsil edilecektir" - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title