Haberler

Lüleburgaz'da Okul İnşaatının Temeli Atıldı

Lüleburgaz ilçesinde okul inşaatının temel atma töreni yapıldı.

Lüleburgaz ilçesinde okul inşaatının temel atma töreni yapıldı.

Barış Mahallesinde iş adamı Hacı Ahmet Azman tarafından yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu inşaat çalışmalarında temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Belediye Başkanı Emin Halebak, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, AK Parti ilçe Başkanı Tanzer Koç ve iş adamı Ahmet Azman katıldı.

Minsolmaz, törende, iş adamı Azman'a teşekkür etti.

Büyük bir hayrın unutulmayacağını ve sürekli zikredileceğine inandığını kaydeden Minsolmaz, Azman'ın okuyacak binlerce öğrencinin hayır duasını alacağını belirtti.

Okulun Lüleburgaz'a hayırlı olması temennisinde bulunan Minsolmaz, şunları söyledi:

"Lüleburgaz'da yeni bir okul yükseliyor. İş adamı Ahmet Azman büyük bir hayır için kolları sıvadı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ahmet Azman tarafından yaptırılıp Milli Eğitim Bakanlığımıza hibe edilecek bina 16 derslik kapasiteli İmam Hatip Ortaokulu olacak. Burada okulun ilk temelini attık. Vesile olan, işin içinde olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Emin Halebak Lüleburgaz Kırklareli AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title