Haberler

Lüleburgaz'da Çiftçi Malları Koruma Meclisi Seçimi Yapıldı

Güncelleme:

Lüleburgaz'da Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Çiftçi Malları Murakabe Heyeti seçimleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak'ın başkanlığında yapıldı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Çiftçi Malları Murakabe Heyeti seçimleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ın başkanlığında yapıldı.

Lüleburgaz Belediyesi'nde Lüleburgaz Ziraat Odası üyeleri ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde Çiftçi Malları Koruma Meclisi asil üyeliklerine Besim Tantur, Ali İleri, Reşit Kaçar, Birol Birol, Salih Karyağdı; yedek üyeliklere, Şerif Şenol, Haldun Keskinkaya, İbrahim Erdem, Besim Güngör, Müjdat Kayhan seçildi.

Çiftçi Malları Murakabe Heyeti seçimlerine ise asil üyeliklere Merter Kemal Temel, Metin Tuncer, Şerif Ayar, Bayram Kaval, İlker Sökük; yedek üyeliklere, Selçuk Çamlıca, Osman Fidan, Serhan Uzuntekin, Kenan Işık ve Mehmet Seven seçildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Halebak Lüleburgaz Kırklareli Kayhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title