Haberler

Lüks Yolcu Gemisine Mehterli Karşılama

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yolcu gemisi,- Gemiden inen turistler,- Mehter takımının gösterisi,- Yatlimanı'nda yürüyen turistler ve gemi, Lüks yolcu gemisine mehterli karşılama- "Aida Stella"nın ilk Türkiye seferinde yolcuları, Marmaris Limanı'nda mehter takımı ve lokumla karşılandı İtalyan bayraklı dev yolcu gemisi "Aida Stella", Muğla'nın Marmaris Limanı'na demirledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yolcu gemisi,- Gemiden inen turistler,- Mehter takımının gösterisi,- Yatlimanı'nda yürüyen turistler ve gemi, Lüks yolcu gemisine mehterli karşılama- "Aida Stella"nın ilk Türkiye seferinde yolcuları, Marmaris Limanı'nda mehter takımı ve lokumla karşılandı İtalyan bayraklı dev yolcu gemisi "Aida Stella", Muğla'nın Marmaris Limanı'na demirledi. Yunanistan'ın Santorini Adası'nı ziyaretinin ardından Marmaris'e gelen gemide, çoğunluğu Alman 2 bin 304 yolcu ve 619 personel bulunuyor. Lüks geminin ilk Türkiye seferinde, yolcuları için Marmaris Limanı'nda mehter takımının da yer aldığı özel karşılama düzenlendi. Burada bir süre gösteriyi izleyen yolculara, nazar boncuğu ve broşür hediye edildi, lokum ikramında bulunuldu. Yolcuların bir bölümü daha sonra turlara katılmak üzere limandan ayrıldı, kalanlar da ilçenin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. 254 metre uzunluğunda, 33 metre genişliğinde ve 71 bin 304 groston ağırlığındaki, 5 yıldızlı otel konforuna sahip kruvaziyer, bu gece Antalya'ya gitmek üzere Marmaris'ten ayrılacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yunanistan Marmaris Türkiye Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title