Haberler

Lüks Otoda Ankara Atakta

Alkan Otomotiv Genel Müdürü Metin Şenyürek, Ankara'nın, Çevre Ülkelerdeki Lüks Araba Müşterileri İçin Önemli Bir Pazar Haline Geldiğini Belirterek,"lüks Araba Alacak Müşterilerin Yıllardır Yurt Dışı veya İstanbul;dan İhtiyaçlarını Karşılama Geleneği Artık Sona Erdi" Dedi.

Alkan Otomotiv Genel Müdürü Metin Şenyürek, Ankara'nın, çevre ülkelerdeki lüks araba müşterileri için önemli bir pazar haline geldiğini belirterek,”Lüks araba alacak müşterilerin yıllardır yurt dışı veya İstanbul;dan ihtiyaçlarını karşılama geleneği artık sona erdi” dedi.

Şenyürek, yaptığı açıklamada, “Son dönemde oluşan bu yeni pazar, Ankara ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Artık yurt dışından özellikle Rusya'dan ve Arap ülkelerinden bile Ankara;ya gelip araç siparişi veriyorlar” dedi. Pazarın birden bire oluşmadığını anlatan Şenyürek, lüks araba pazarında trendleri iyi takip etmek, düzgün ve ciddi müşteri hizmeti sunmak gerektiğini vurguladı.

Şenyürek, başta Arap ülkeleri, Rusya ve civarındaki ülkeler olmak üzere önemli bir pazar oluştuğunu belirtti ve şöyle konuştu:

“Her geçen gün buradaki müşteri sayımız ve potansiyelimiz artıyor. Onlardan gelen talepleri eksiksiz yerine getiriyoruz, bu da pazar payımızın artmasındaki önemli bir etken oluyor. Pazarda kaliteli hizmet önemli. Sözümüzü sonuna kadar tutuyoruz. Yurt dışından gelen talepler bu sene daha da arttı. Önümüzdeki dönem bunun daha da büyüyeceğinin mesajını alıyoruz. Ankara ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak bu pazara büyük önem veriyoruz.”

Lüks araç kullanımının dünyanın her yerinde hızla artan bir trend yakaladığını bildiren Şenyürek, dünyanın önemli otomobil markalarına talip olan bir Türk vatandaşının eskiden önce İstanbul;a gittiğini burada talebinin karşılanmaması durumunda yurt dışına giderek bu araçları aldığını söyledi.

Şenyürek, lüks arabalardaki “İstanbul hegemonyası” nın yıkıldığını öne sürdü ve Adana;dan, Bursa;dan veya herhangi bir ilden vatandaşımız bu araçları

istediği zaman her yönden araştırıyor ve bizi buluyor. Artık biz İstanbul;a araç gönderiyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title