Haberler

Luis Nani, İstanbul'daki Evini Boşalttı

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Luis Nani, İstanbul'daki evini boşalttı.

Fenerbahçe ile Luis Nani'nin yolları tamamen ayrılıyor. Portekizli yıldız, İstanbul'da oturduğu evini boşaltırken, talipleriyle görüşmelere başladı.

BEDELİ 8.5 MİLYON EURO

Çin'den gelen tekliflerin yanı sıra, Avrupa'dan da transfer önerileri alan yıldızın serbest kalma bedeli 8.5 milyon Euro. Bu parayı yatıran, Nani'yi alabilir. Yönetim ise daha fazla paraya satmak için Nani'den destek bekliyor.

Portekizli futbolcu sezon başında Manchester United'dan transfer edilmişti.

(AMK)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Luis Nani İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

muharrem:

aziiiiiz hepsi bir ruya idi di mi . ellerimizde bomboş şeyler kaldı. nani gibi furtbolcudan yararlanılamıyorsa aziz ve yandaşşalrı gitmli . ey al şen neredesin neden korkaksın . fenere zarar veren bu insanları oradan fener için neden aday olmuyorsun. hala neyi bekliyousnuz. tammam bu adam şike olayında kumpas kuruldu ama hapse girdi adam daha güçlü çıktı. he sene hüsran. asıl gönderilmesi gfereken pararera futbolcuları gönderiyo bu nasıl iş bu nasıl

3
2
yanıtYanıtla
ey hukuk:

dafaol taklayle bu iş olmaz. kendini beğenmiş.

3
1
yanıtYanıtla
KAPA MANYAĞA:

nani miş v. persie miş dünya yıldızlarına bak senn. drogba sneıjder geldiği sene şampi. oldu şampi liginde çeyrek final oynadı juventusu dağıttılar . bunlara kakalamışlar nani yi persie yi.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title