Haberler

"Lucca", Mönüsünde Yepyeni Tatlar!

"Lucca" Mönüsü, Dekorasyonu, İmzası Haline Gelen Müzik Tarzı ve Ardı Arkası Kesilmeyen Yenilikleri ile Bebek'in En Gözde Mekanı Olmaya Devam Ediyor.

Eğlence, yiyecek–içecek denince akla ilk gelen ve İstanbul’ un en gözde mekanlarından Lucca açıldığı ilk günden bu yana mönüsündeki her lezzeti bir klasik haline getirmeye devam ediyor.

Lucca ’nın mutfak ekibi, yeni sezon mönüsünü geliştirmek için farklı tatlar peşinde yaptığı gastronomik yolculuklara hız kesmeden devam ederken; yaz boyunca üzerinde çalıştıkları ve konuklarından aldıkları öneriler doğrultusunda hazırladıkları yepyeni bir mönüyle kış dönemine iddalı bir giriş yapıyor.

Her damak zevkine hitap eden, seçkin tatlardan oluşan yeni mönü de, salatalardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden muhteşem kokteyllere kadar yepyeni lezzetler yer buluyor. “Biberli Rozbif Carpaccio Salatası, Lucca Sonbahar Salatası, Hellim Ratatuille Salatası, Keçi Peynirli Rulo Tavuk, Deniz Mahsullü Tagliatelle, Süt Dana Pirzola ve Kajun Fıstıklı Chili Tavuk” bu kış Lucca severlere gerçek bir lezzet deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Lucca, yiyecek dışında içecek konusundaki iddiasını da yeni yılda, ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip barmeni Cevat Yıldırım’ın muhteşem kokteylleriyle sürdürüyor. Her biri klasik haline gelen birbirinden özel tatların yaratıcısı Lucca’dan “Strawberry Bitter, Rose Martini, Peach Supreme, Lemongrass Martini, Espresso Martini ve Karadut Caipiroska” bu kışın yeni trendi olmaya aday.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title