Haberler

Lösev Aileleri İftarda Buluştu

Kastamonu’da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), zorlu tedavi sürecinden geçen çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve moral kazanmalarını sağlamak amacıyla iftar düzenledi.

Kastamonu'da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), zorlu tedavi sürecinden geçen çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve moral kazanmalarını sağlamak amacıyla iftar düzenledi.

Kastamonu'da Sinanbey Konağında düzenlenen iftara, tedavileri süren lösemili çocuklar ile aileleri katıldı. İftarda lösemili çocukları ve ailelerini, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ile Lösev İl Temsilcisi Şevket Yılmaz da yalnız bırakmadı.

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yapılan duanın ardından iftarda konuşan Lösev Sosyal Hizmetler Sorumlusu Nilay Ermiş, "Yardımlaşmanın önemli olduğu bu ayda, değerli bağışçıların 1 koli bağışı ihtiyaçlı bir lösemili çocuk ve ailesinin iftar sofrasını şenlendirebilir" dedi.

Tedavi görün lösemili çocuklar ve aileleriyle birlikte olabilmek için Ankara'dan geldiğini belirten Ermiş, şöyle konuştu: "Biz Lösev olarak Dr. Üstün Özer'in selamını getiriyorum, nice sağlıklı ramazan aylarına ermenizi diliyorum. Ramazan ayı, bizim için çok önemli bir aydır. Biz, yardımlarımızı en çok ilettiğimiz ay bu aydır. Ramazan ayı, aynı zamanda en çok bağış aldığımız dönemdir. Bu bağlamda tanıtım amaçlı bir çok ilimize gidiyoruz. Sizlere bilgilendirme afişi dağıtacağız, sizlerde bu afişleri çevrenize dağıtıp anlatırsanız bize katkı sağlamış olursunuz. Çünkü onların yapacakları koli yardımı başka bir ihtiyacı olan ailemizin ihtiyacını karşılayabilir, bu yüzdende sizden destek istiyoruz"

Lösev Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ise, kendilerine bu zorlu hastalıkla mücadele desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti.

İftardan sonra gönüllülerin anlattığı masalları dinleyen çocuklar gönüllerince eğlendi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Yılmaz Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title