Haberler

Lösemi ile Mücadeleye Var Mısın" Etkinliği

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) ile Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İğne Deliği Gençlik Merkezi’nce “Lösemi İle Mücadeleye Var Mısın” etkinliği düzenlendi.

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) ile Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İğne Deliği Gençlik Merkezi'nce "Lösemi ile Mücadeleye Var Mısın" etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte her iki dernek üyeleri ve vatandaşlar farkındalık oluşturmak için Atakum sahilinde bisikletlerle gezinti yaptılar. Renkli görüntülerin yer aldığı bisiklet turuna gençlerin yanı sıra yaş gurupları farklı toplumun çeşitli bireyleri de katkı verdi. Sahil yolunda herkesin ilgiyle izlediği etkinliğe küçük yaştaki çocukların katkı vermesi ise dikkat çekti. Tur esnasında çevredeki insanlar da etkinliğe karşı desteklerini sözleriyle ifade ederek gösterdiler.

'Lösemi ile Mücadeleye Var Mısın' adıyla yapılan etkinlikte toplumun kendi sorununa sahip çıkması gerektiğini hatırlatmaya çalıştıklarını ifade eden LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Lösemiyle mücadele hepimizi ilgilendiriyor. Acıların ve sevinçlerin paylaşılmasının istendiği günümüzde istenmeyen misafir her an herkesin kapısını çalabilir. Bizim kapımızı bundan 26 yıl önce çalmıştı. Bu anlamda Atakum sahilinde herkesi sıradan değil farklı bir hafta sonunda anlamlı bir etkinlikte buluşmaya davet ettik. Amacımız konunun hassasiyetinin bilinciyle sıcaklığını gündemde tutmayı sağlamaktır. Bisiklet turuna aralarında 50 yaş fark bulunan çocuklarımız ve büyüklerimizin katılmış olması dikkat çekiciydi. Gençlerimizin duyarlılık anlamında bizde varız diyerek gösterdikleri destekten dolayı memnuniyetimizi ifade etmek isteriz. İğne Deliği Gençlik Merkezi ve tüm katılımcılara LÖSAM adına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

LÖSAM'a desteklerini sürdüreceklerini ifade eden TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi Sorumlusu Oğuzhan Öztanır, "Bugün bizler bu mücadeleyi yaşamasak da herkes gibi lösemi adayıyız. Konunun insan sağlığını ilgilendirmesi nedeniyle LÖSAM ailesiyle bu etkinliğe imza atmak istedik. İnanıyorum ki amaç yerini bulmuştur. Her zaman benzer etkinliklerle desteklerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bisiklet turu sonrası LÖSAM tarafından katılımcılara baklava ikram edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atakum Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title