Haberler

    Los Amigos de Herman - Latin Oldies

    Los Amigos de Herman - Latin Oldies müziğe doyacaksınız.Consuelo Velazquez, Atahualpa Yupanqui, Osvaldo Farres, Alvaro Carrillo, Sergio Mendes, Miguel Matamoros, Maria Teresa Vera, Hugo Blanco, Rafael Hernandez, Manuel Jimenez Fernandez, Armando Manzanero, Violeta Parra gibi birçok Latin Amerikalı bestecinin şarkılarının, caz armoni ve doğaçlamalarla yorumlanarak seslendilirileceği, samba, salsa, rhumba, cha cha cha, milonga, habanera, bolero, vals vs. ritmlerle hareketlenecek gecede, dans ve aşk şarkılarının yanında, Latin Amerika'nın öteki yüzü olan acı günlerin, umut dolu yarınların, barışın şarkılarını da dinleme fırsatı bulacaksınız.Herman Artuç / Vokal ve Vurmalı Çalgılar Cem Nasuhoğlu / GitarZafer Saka / Gitar Ruben Ferrari / BasMustafa İşleyen / Vurmalı Çalgılar.

    Los Amigos de Herman - Latin Oldies müziğe doyacaksınız.

    Consuelo Velazquez, Atahualpa Yupanqui, Osvaldo Farres, Alvaro Carrillo, Sergio Mendes, Miguel Matamoros, Maria Teresa Vera, Hugo Blanco, Rafael Hernandez, Manuel Jimenez Fernandez, Armando Manzanero, Violeta Parra gibi birçok Latin Amerikalı bestecinin şarkılarının, caz armoni ve doğaçlamalarla yorumlanarak seslendilirileceği, samba, salsa, rhumba, cha cha cha, milonga, habanera, bolero, vals vs. ritmlerle hareketlenecek gecede, dans ve aşk şarkılarının yanında, Latin Amerika'nın öteki yüzü olan acı günlerin, umut dolu yarınların, barışın şarkılarını da dinleme fırsatı bulacaksınız.

    Herman Artuç / Vokal ve Vurmalı Çalgılar

    Cem Nasuhoğlu / Gitar

    Zafer Saka / Gitar

    Ruben Ferrari / Bas

    Mustafa İşleyen / Vurmalı Çalgılar

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Latin Amerika Miguel Hugo Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title