Haberler

    Longines Los Angeles Masters: Kent Farrington Galip

    Longines Los Angeles Masters yarışlarının üçüncü gününde ev sahibi binici Kent Farrington Milletler Kupası’nda birinciliği elde etti.

    27 Eylül Cumartesi günüLongines Los Angeles Masters adıyla iki tur üzerinden Milletler Kupasıyarışıformatında koşulan mücadelede Amerikalıbinici Kent Farrington en hızlızamanıelde ederek zafere ulaştı. Yarışın sürpriz sonuçlarından biri Mısır temsilcisi Nayel Nassar ve Lordan isimli atından geldi. Binici Kent Farrington ve 12 yaşında ki Blue Angel isimli Luidam orijinli kısrağının ardından ikinciliği elde etti. Belçikalıgençbinici Constant Van Paesschen, Citizenguard Cadjanine Z isimli atıylaüçüncü, Fransız binici Kevin Staut ise dördüncü oldu.

    Ceza puanlarının sıfırlandığıikinci turda toplam 16 binici karşıkarşıya geldi. Bunlardan sekizi Amerika’yıtemsil ederken diğer sekiz de dünyanın en iyi diğer binicilerinden oluşturuyordu. Kevin Staut, Patrice Delaveau ve Simon Delestre Fransa adına ikinci tura çıkmayıbaşardı.

    Normandiya’da Dünya Binicilik Oyunları’nda gümüşmadalya kazanan Patrice Delaveau ve atıOrnella Mail HDC bir engel devirerek yedinci sırada yer aldı. Delaveau üst sınıf müsabakalara yeni geri dönen diğer atıCarinjo HDC ile Cumartesi daha erken saatlerde 1.50 m yüksekliğinde bir müsabakada birinci gelmişti.

    Philippe Rozier, Rahotep de Toscane ile 4 ceza puanıalarak 10. sırada yer aldı. Özel bir stile sahip bir diğer Fransız binici olan Roger Yves Bost ise ilk turda onaltıncıolurken Colombo van den Blauwart isimli atıyla ikinci turda kalifiye olamadıfakat toplamda onyedinciliği elde etti.

    Los Angeles Masters’ın ilk en yüksek yarışıolan Speed Challenge’ıise İsviçreli Jane Richard Philips atıDieudonne de Guldenboom ile kazandı. Philips, 10 yaşındaki BWP Nabab de Reve orijinli olan iğdişatıyla BelçikalıConstant van Paesschen ve atıCitizenguard Million Dreams’in önünde yer aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title