Haberler

Lisede Başlayan Aşk, Mezarda Bitti

Uzman Çavuş'un öldürdüğü eşinin cenazesi Kozan'da toprağa verildi.

Uzman Çavuş'un öldürdüğü eşinin cenazesi Kozan'da toprağa verildi

Bekir KARAKOCA- Yaşar KORKUSUZ/KOZAN (Adana), (DHA)

HAKKARİ'de eşi 23 yaşındaki M. T'yi girdiği kıskaçlık krizinde öldüren Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş 24 yaşındaki E. T'nin , genç kadını 14 yaşında kaçırıp evlendiği ortaya çıktı. M. T'nin cenazesi getirildiği memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'nde toprağa verildi.

Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Güneri Köyü'nde aralarında yüz metre bulunan iki komşu evinde alevlenen aşk, Hakkari'de asker lojmanında son buldu. Öğretmen oğlu olan E. T., komşusu işçi emeklisi olan Murat Kemaneci ile Afike Kemaneci'nin kızları olan Müfide'ye gönlünü kaptırdı. Henüz 14 yaşında olan Müfide ile komşululuk ilişkisi aşk ilişkisine çeviren E. T., ailelerin aralarındaki anlaşmızlık nedeniyle sevgilisini kaçırıp önce nikahsız, sonra da resmi olarak evlilik yaptı.

Askere giden E. T., vatani görevi için gittiği Hakkari'de Uzman Çavuş olarak kaldı. Askerlik mesleğini seçen E. T., eşini de alıp, Hakkari'ye götürdü. Büyük aşkla yuva kuran çiftin 3 çocukları oldu. Ancak geçen pazar gecesi mutlu yuvaları yıkıldı. Evinde bilgisayardan internete girerek pisikolojik destek sitelerine bakan genç kadın, bu sırada eve alkollü olarak gelen uzman çavuş eşinin kendisini yanlış anlaması ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma alevlenince beylik tabancasını çeken uzman çavuş E. T., 3 çocuğunun annesine kurşun yağdırdı. Genç kadın götürüldüğü hastanede öldü.

Genç kadının cenazesi Hakkari'de yapılan otopsinin ardından memleketi Kozan'a gönderildi. Ailesi tarafından alınan cenazesi bu sabah getirildiği Kozan'ın Güneri Köyü'ndeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Eşini 8 yıl önce kaybeden Akife Kemaneci ile yakınları evinde taziyeleri kabul ederken, yüz metre ilerdeki evde de E. T'nin babası emekli öğretmen S. T de başsağlığı dileklerini kabul etti.

Baba S. T., olayın nasıl olduğunu bilmediğini, büyük acı yaşadığını söylemekle yetindi. Müfide'nin annesi de kızının ölüm haberiyle fenalaşıp götürüldüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra tekrar evine gönderildi. Gözyaşları içinde taziyeleri kabul eden Akife Kemaneci, olaya hala inanamadıklarını anlattı. Kızının her zaman çok mutlu olduğunu söylediğini, eşi ile aralarında herhanği bir sorunlarının olmadığını kendisine anlattığını belirten anne Kemaneci, "Kızımız 14 yaşında lise öğrencisi iken damadımla kaçtı. Birbirlerini çok seviyorlardı. 3 torunum oldu. Hiç sorunları yoktu. Bir tartışma sırasında bu olay olmuş. Bana eve alkollü gelen damadımın tartıştıktan sonra tabancasını çıkartıp 'al kendini vur' dediğini onun da kendini vurduğunu söyledi. Tabancayı çıkartıp 'Al kendini vur dersin' o da vurur. Bu intihar mı olur' dedi.

DAMADIM SİLAHI ÇOK SEVERDİ

Damadının silahları çok sevdiğini ve belinden çektikten sonra mutla ateş ettiğini de kaydaden anne Kemaneci, "Damadım silahı çok sever çok ateş ederdi. Belinden çıkartığı zaman mutlaka ateş ederdi. Kimse engelleyemezdi. Çoğu zaman tabancasından mermilerini alırlardı ateş etmesin diye, olacağı buydu. Henüz şikayetçi olmadık ama devletin gereğini yapacağına inanıyorum. Benim yüreğim yandı. Kızımın da damadımın da pisikolojik ya da başka bir sorunlarını yoktu" diye konuştu. Akife Kemaneci, torunlarının damadının bir komutanını evinde olduğunu, cenaze nedeniyle Kozan'a getiremediklerini sözlerine ekledi.

Çiftin çocukları 5.5 yaşındaki Sevil, 3 yaşındaki Naz ve 1.5 yaşındaki Hira'nın ise cuma günü Kozan'a gönderileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

Pazarcılıktan su örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan su örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title