Haberler

Limandere Yolu Asfalta Kavuştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Limandere Belediyesi'nin yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Limandere Belediyesi'nin yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Limandere'de pazaryerini gezen, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Toçoğlu, "Limandere, yapılan çalışmalarla çok daha güzel oluyor. Sakarya'mızın her bölgesi birbirinden önemli hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Hamdolsun hizmet çıtamızı her geçen gün yükseltiyor, çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımızı büyük bir gayretle sürdürüyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yoğun mesaisine kaldığı yerden devam ediyor, ilçe ve beldelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Zeki Toçoğlu Limandere Beldesi'ne giderek Limandere Belediyesi'nin yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Ağun'u makamında ziyaret eden ve gerçekleştirilen hizmetler hakkında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu hizmetlerinden ötürü Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Ağun'a teşekkür etti. Daha sonra AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ile birlikte beldede açılan pazarı gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Toçoğlu, "Limandere Belediyemiz kendi imkanları ile asfalt çalışmaları başlatmış. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Limandere Belediyemizin çalışmalarına destek verdik. Limandere, yapılan çalışmalarla çok daha güzel oluyor. Sakarya'mızın her bölgesi birbirinden önemli hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Hamdolsun hizmet çıtamızı her geçen gün yükseltiyor, çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımızı büyük bir gayretle sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Ağun ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun verdiği destekle beldemizin asfalt sorununu çözmüş olduk. Esnaf ve vatandaşlarımız da çalışmadan çok memnun kaldılar. Her zaman yanımızda olan Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlikle vatandaşlarımız faydalı hizmetlere kavuşmaya devam edecek" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Limandere Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title