Haberler

Lidere Kahvaltı Dopingi

Güncelleme:

Manisa'nın tanınmış iş adamlarından Gür Yapı İnşaat'ın sahipleri Özgür, Umut ve Eren Gür kardeşler Manisa Büyükşehir Belediyespor'u kahvaltıda konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri Manisa'nın tanınmış inşaat firmalarından Gür Yapı İnşaat'ın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Orman Restoran'da düzenlenen kahvaltıda futbolcular Somaspor maçı öncesi moral depoladı.

Kahvaltıya Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu, Mali İşler ve Alt Yapı Sorumlusu Ümit Atlı ile birlikte teknik heyet ve futbolcular katıldı. Takım Kaptanları Engin Ün ve Suat Avcı, kahvaltıda Gür Kardeşler'e forma ve takım atkısı hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı ile gururlandıklarını ifade eden İş Adamı Özgür Gür, "İnşallah takımımız bu yıl şampiyon olarak 3. Lig'e yükselecektir. Takımımızın daima arkasındayız. Kendilerine şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Şehrin Desteği Bize Güç Veriyor

Büyükşehir Belediyespor olarak şehrin desteğini arkalarında hissettiklerini ifade eden Teknik Direktör Hakap Şapçı ise, "Bu destek bize güç veriyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. Bizi bugün kahvaltıda konuk eden Özgür, Umut ve Eren Gür kardeşlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Cenk Ergün Özgür Gür Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title