Haberler

Lider Yenikent Belediyespor ve Uluoymak 1 Eylülspor Play-Off'da

1. Amatör Futbol Ligi Gediz-Emet Grubu lideri Yenikent Belediyespor ile Uluoymak 1 Eylülspor takımları Play-Off Müsabakalarına katılmayı hak kazandılar.

1. Amatör Futbol Ligi Gediz- Emet Grubu lideri Yenikent Belediyespor ile Uluoymak 1 Eylülspor takımları Play-Off Müsabakalarına katılmayı hak kazandılar.

Maçların sona erdiği 18. haftasında, Uluoymak 1 Eylülspor Hisarcık Belediyesporu 3-0 (HK) yenerek grup ikincisi oldu ve Play-Off müsabakalarına katılmayı hak kazandı.

İkincilik kupası için Gediz Stadında yapılan törende, Kütahya Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Murat Cengiz ve ekibi, Uluoymak 1 Eylül Sporun kupasını takdim ederek Play-Off maçları için başarılar dilediler. Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, yaptığı açıklamada, "Zor şartlar altında buraya kadar geldik. Bundan sonra Gediz'in takımı olarak yerel yönetim ve iş adamlarımızın sahiplenmeleri daha da üst seviyelere gelmemizde etkin rol oynayacaktır. Kupa töreninde bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza iyi ve kötü günde bize hep destek oldukları için şükranlarımı sunarım. Ayrıca Amatör Spor Futbol Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Tertip Komitesi Başkanı Kerim Şentürk, Federasyon Muhasibi Nuri Ercura, Genel Sekreter Ramazan Altıntaş, Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir ve kulüp yöneticilerimize tek tek teşekkür eder futbolcularımıza başarılar dilerim."

Daha sonra, Federasyon Başkanı Murat Cengiz ve ekibi, grup birincisi Yenikent Belediye Sporun kupasını vermek üzere Yenikent Stadına geçtiler. Yenikent Stadında Yenikent Belediye Spor ile Yeşilçay Spor müsabakası yapıldı.

Yeşilçay Sporu 9-0 gibi büyük bir farkla yenen Yenikent Belediye Sporun birincilik kupası da Federasyon Başkanı Murat Cengiz ve ekibi tarafından törenle taktim edildi.

Federasyon Başkanı Murat Cengiz, grubun yıldızı Yenikent Belediye Spora Play-Off maçlarında başarılar diledi.

Son hafta yapılan maçlar sonunda Yenikent Belediye Spor ve Uluoymak 1 Eylül Spor takımları Play-Off Müsabakalarına katılmayı hak kazanırken, Emetbor Spor ve Hisarcık Belediye Spor da ligin düşen takımları oldular. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Cengiz Yenikent Gediz Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title