Haberler

Leyla Bilginel 'Yüz Yüze'deydi

Sperm Bankasından Çocuk Yaparak Gündeme Gelen Leyla Bilginel 'Yüz Yüze'de Herşeyi Anlattı...

SPERM BANKASINDAN ÇOCUK YAPARAK GÜNDEME GELEN LEYLA BİLGİNEL 'YÜZ YÜZE'DE HERŞEYİ ANLATTI...

1- Program Leyla Bilginel'i tanıtan bir vtr ile başladı. İlk defa bir erkek programcı ile program yaptığını belirten Bilginel, programda yapacağı açıklamaların bu konuda yapacağı son açıklamalar olacağını, ve yapacağı açıklamalarla bu konuya nokta koyacağını söyledi.

Sitende Paylaş :

2- Hayatında uzun ilişkiler de olduğunu söyleyen Bilginel, son ilişkisinin 3 yıl sürdüğünü söyledi. Hastalığı yüzünden belki bir daha çocuk sahibi olamayacağı için sperm bankasından çocuk sahibi olmayı tercih ettiğini söyleyen güzel oyuncu, sıradan bir ilişkiden çocuk sahibi olup mutsuz bir yuva kurmaktansa bu yolu tercih etmesinin daha iyi olduğuna inandığını belirtti. Daha önce yaşamış olduğu ilişkiye tepki olarak bu yolu tercih etmediğini söyleyen Bilginel, sperm bankasına gitmeden önce Cem Yılmaz'la ilişkisi olduğunu ama çocuğun babasının ünlü komedyen olma ihtimalinin olmadığını anlattı.

Sitende Paylaş :

3- Çocuğu olmayıp da sperm bankasından sperm alarak çocuk yapanlar olduğunu söyleyen Bilginel, bebeği doğduktan sonra keşke beraber yapsaydık çocuğu diyenler olduğunu söyledi.

Doktorun hastalığı sebebiyle bir daha çocuk sahibi olamayacağını ve eğer anne olmak istiyorsa bir an önce olması gerektiğini söylediğini anlatan güzel oyuncu, içinde bir çocuk büyütüp anne olmak varken, evlat edinmek istemediğini belirtti.

Sitende Paylaş :

4- Sperm alındıktan sonra bile çocuğun olma ihtimalinin yüzde 80 olduğunu anlatan Bilginel, bu olaya girişmeden önce anne ve babasından izin aldığını ama Amerika'ya giderken spermi alacağından kimsenin haberi olmadığını söyledi. Herhangi bir adamın koynuna girip çocuk sahibi olmaktansa sperm bankasını tercih ettiğini belirten Bilginel, bankada önüne olası babaların profillerinin geldiğini, onların arasından seçim yaptığını ve bu spermlerin kimseden zorla alınmadığını anlattı. 35-36 yaşına kadar aşık olmayı bekleyip öyle çocuk yapmayı planladığını anlatan Bilginel, hastalığı sebebiyle buna mecbur kaldığını eğer hayatında biri olsa idi ondan çocuk yapacağını ve çocuğunun babasının sonuna kadar gidebilecek biri olması gerektiğine inandığını söyledi.

Sitende Paylaş :

5- Spermi alanın da verenin de çok sıkı kontrollerden geçtiğini söyleyen Bilginel, bu tercihin sadece kendi doğrusu olduğunu ve kimseye tavsiye etmediğini söyledi. Çocuğunu Türkiye'de doğurduğunu ve doğum esnasında yanında annesinin olduğunu söyleyen güzel oyuncu, çocuğuna baba olabilecek bir erkek bulmanın çok zor olduğunu söyledi.

Sitende Paylaş :

6- Eğer kısmeti olmasaydı Kayra'nın dünyaya gelmesini istemediğini söyleyen Bilginel, bebeğinin doğmasının kaderinde olduğuna inandığını belirtti. Çocuğunu Müslüman bir Türk evladı olarak yetiştirdiğini anlatan Bilginel, aşk çocuğu yapmak istediğini ama şartların bunu gerektirdiğini anlattı. Çocuğunu ilk kucağına aldığı zaman yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettiğini anlatan güzel oyuncu, kardeşini kaybettiği zaman ne kadar kötü hissetti ise çocuğunu kucağına aldığı zaman da o kadar iyi hissettiğini belirtti…

Sitende Paylaş :

7- Kardeşi hayatını kaybettiğinde daha 24 yaşında olduğunu, çok sağlıklı bir genç olmasına rağmen bir gecce uykudan uyanmadığını anlatan Bilginel, kardeşini yatakta gördüğünde onun o kadar mutlu göründüğünü ve onun olmak istediği yere vardığına inandığını söyledi. Kardeşinin ölümüne çok üzüldüğünü hatta ölmek istediğini anlatan Bilginel, hafıza kaybı yaşadığını, 5 gün yoğun bakımda kaldığını ve hayata dönmesinin sebebinin anne ve babası olduğunu söyledi. Geçmişte yeteri kadar acı çektiğini ve artık huzuru hak ettiğini anlatan Bilginel, insanların artık kendisini rahat bırakmasını istedi. Gereksiz hırslarının olmadığını, eğer kendisi için hayırlısı ise bir şeye sahip olmak için dua ettiğini anlatan Bilginel, kardeşinin ölümünden sonra ertelememeyi öğrendiğini ve çocuk sahibi olmadan ölmek istemediğini anlattı.

Sitende Paylaş :

8- Çocuğu için günlük tutmaya başladığını söyleyen Bilginel, artık ölüme hazır olduğunu ve önceden sadece baktığını şimdi ise görebildiğini dile getirdi. Kız kardeşinin oğlunu da kendi oğlu gibi gördüğünü ve onun kendini hayata bağladığını anlatan güzel anne, yeğeninin kardeşine çok benzediğini ve onda vefat eden kardeşini gördüğünü söyledi.

Sitende Paylaş :

9- Programda konuşmanın kendine terapi gibi geldiğini söyleyen Bilginel, önyargılı davranmadığı için Erçetingöz'e teşekkür etti. Babasının kendisine ve annesine çok acı çektirdiğini ve annesi gibi bir anneden olmak kaydıyla sperm bankasından alına bir çocuk olabileceğini söyledi. Kayra'ya çok iyi bir anne olacağını ve oğlunun büyüdüğünde mutsuz bir aile yerine mutlu bir annesi olduğu için kendisine teşekkür edeceğine inandığını söyledi.

Sitende Paylaş :

10- Çocuğunun kendisini değil spermi bırakan adamı yargılaması gerektiğini söyleyen Bilginel, 3 günlük bir ilişkiden bebek sahibi olmaktansa bu yolu tercih ettiğini belirtti. Çocuğunun baba tarafı olmasa da anne tarafının yeteceğini söyleyen Bilginel, kendisinin de baba tarafı olmadığını anlattı. Kayra'nın nüfus kağıdında baba hanesinde dedesinin isminin yazdığını anlatan Bilginel, olup da var olmayan babanın acısı daha büyüktür dedi. Kayra'nın hayal edeceği de nefret edeceği de bir babası olmadığını anlatan Bilginel, banka ile yaptığı sözleşmede çocuğunun babasını hiçbir şekilde bulmamasını istediğini belirten bir anlaşma yaptığını anlattı.

Sitende Paylaş :

11- Erçetingöz'ün spermi alan da veren de haklarını düşünüyor ama kimse çocuğun haklarını düşünmüyor demesi üzerine Bilginel: 'çocuk sahibi olan herkes bencilce davranıyor' dedi. Hayatını garantiye almak için zengin birinden çocuk sahibi olmaktansa bu şekilde çocuk sahibi olmak daha doğru diyen Bilginel, kendi yaptığının eğer yanlış olduğu düşünülüyorsa bu şekilde çocuk sahibi olanların daha yanlış bir yolu seçtiklerini anlattı. Kayra'nın kelime anlamının 'Allah'ın lütfü' olduğunu söyleyen Güzel oyuncu, Kayra ismi üzerinde annesiyle konuştuğu esnada doktorunun arayarak bu ismi tavsiye ettiğini ve bu tesadüf dolayısıyla çocuğuna Kayra ismini verdiğini söyledi.

Sitende Paylaş :

12- Bankada aynı kişi tarafından verilmiş 5 adet sperm olduğunu ve kendisinden önce birinin alınmış olduğunu anlatan Bilginel, diğer spermlerin akıbeti konusunda konuşmaktan çekindi. Kendisi gibi bir annenin 3 bin tane babaya da amcaya da bedel olduğunu anlatan Bilginel, baba tarafını sildiğini hatta amcasının cenazesine de hak ettiğini düşünmediği için katılmadığını söyledi. Soyadını değiştirme nedeninin Kömürcü soyadının oğluna geçmesini istememek olduğunu anlattı.

Sitende Paylaş :

13- Oğlunun kafasının her zaman dik olacağını söyleyen Bilginel, oğlu büyüdüğünde etrafındaki kötü babaları görüp 'benim sadece çok iyi bir annem var' diyerek gurur duyacağına inandığını söyledi. Erçetingöz'ün 'bu olayın dinen caiz olup olmadığını araştırdın mı?' sorusu üzerine Bilginel: 'o kadar caiz olmayan yollardan çocuk sahibi olanlar var ki benim yaptığımın caiz olup olmaması beni hiç ilgilendirmiyor' dedi.

Sitende Paylaş :

14- Gündem yaratmak için bu işi yapmadığını belirten Bilginel, oğlunun fotoğraflarını para teklif ederek çekmek isteyenler de geri çevirdiğini kendisinin ne kadar iyi bir anne olduğunu gören bir firmanın bebeğin 3 yaşına kadarki masraflarını karşılamayı teklif ettiğini söyledi. Hayatı boyunca her kazandığını ileride doğacak olduğuna inandığı çocuğu için biriktirdiğini anlatan güzel oyuncu, hayatın plan yaparak yaşanmaması gerektiğini söyledi.

Sitende Paylaş :

15- Bu olayı ilk öğrenip haber yapmak isteyen basın mensubuna haber yapmaması için yalvardığını ama nasıl olsa bir şekilde duyulacak olduğu için ilk ağızdan her şeyi anlattığını söyleyen Bilginel, haberin çıkmasıyla iki tane işinden olduğunu anlattı. Öncü, radikal veya bir hareketin başı olmadığını belirten Bilginel, kimseye bu olayı tavsiye etmediğini herkesin doru adamı beklemesi gerektiğini söyledi. 5 buçuk aylık hamileyken oğluna soru-cevap şeklinde bir mektup yazdığını ve oğlunun ilk soru olarak 'anne, dünyayı her zaman benim için pembe bulutlarla kaplayacak mısın?' diye sorduğunu anlatan güzel anne, oğlunun son olarak da her zaman annesinin küçük çocuğu olacağını söylediğini anlattı.

Sitende Paylaş :

16- Her zaman her şeyin hayırlısını istemek gerektiğini anlatan Bilginel, star olmak isteyip de sonra starlığın negatif yanlarına şaşıranlar var dedi. Oğlunun babasının bir Fransız olduğunu açıklayan Bilginel, ileride aşkı bulacağına ve çok mutlu olacağına inandığını söyledi.

Sitende Paylaş :

17- Programın reklam arasında ve program esnasında Bilginel'e birçok evlenme teklifi geldiğini söyleyen Erçetingöz, seyircilerden gelen soruları da güzel oyuncuya sordu. 5 adet spermden olan çocuklar eğer ileride tanışıp evlenmek isterlerse ne olacak sorusu üzerine Bilginel, 'eğer ikisi de sperm bankasındansa DNA testi yapılır' dedi. Oynadığı dizide nefret edilmesi gereken birini canlandırdığını ama çok iyi oynaması sayesinde karakterin izleyici tarafından beğenildiğini anlatan Bilginel, oyunculuğuna güvendiğini ve birçok oyuncuyum diyenden daha iyi bir oyuncu olduğuna inandığını söyledi.

Sitende Paylaş :

18- Dizinin yönetmeninin genç ve tanınmamış oyunculara şans verdiğini ve kendi starlarını yaratmak istediğini söyleyen Bilginel, Necati Şaşmaz ve Kenan İmirzalıoğlu'nun da böyle çıktığını söyledi.

Programın sonunda Erçetingöz'e kendisine her şeyi açıklama şansı verdiği için teşekkür eden güzel oyuncu, dışarıdan sert biri olarak göründüğünü ama çok duygusal biri olduğunu söyledi.

Sitende Paylaş :

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title