Haberler

Levent Kırca'ya Açık Açık Sorulmuştu: Ateist misiniz?

Güncelleme:

Dün gece yarısı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Levent Kırca, 2013 yılında konuk olduğu programda "Ateist misiniz?" sorusuna "Evimden çıkarken dua okurum." yanıtını vermişti.

Levent Kırca'nın ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Bir süredir karaciğer tedavisi gören Levent Kırca 67 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir AK Parti karşıtı söylemleriyle sık sık gündeme gelen Levent Kırca'nın ölümü ardından sosyal medyada 'Levent Kırca ateist mi?' sorusu tartışılmaya başlandı.
Sağlığında da sık sık kendisine bu soru sorulan Levent Kırca, 2013 yılında Ulusal Kanal ekranlarında bu soruya yanıt vermişti.

İşte Levent Kırca'nın o açıklamaları;

"Ateist bir adam değilim. Evimden çıkarken de sahneye çıkarken de duamı ederim. Ben bunu bugüne kadar hiçbir röportajımda söylememişken, şimdi söylemek mecburiyetinde kalıyorum. Çünkü benim derdim dinle değil. Beni dinle karşı karşıya koymasınlar diye söylüyorum.

"TÜRKİYE ŞERİATA DOĞRU GİDİYOR"

Şeriata doğru giden Türkiye'de elbette kadın ezilecektir, dövülecektir, örtünecektir. Atatürk, seçme ve seçilme hakkını Fransa'dan önce teslim etmiş kadınlarımıza. Bugün bunun üstünü örtüyorlar.

"ÖLÜP DE SEVİNDİRMEM"

Kalbimde ritim bozukluğu var ve 2000 yılından beri onunla yaşıyorum. Ancak ölüp düşmanları sevindirmem."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Levent Kırca Ak Parti Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (215)

AKP li KÜRTMobil-ANDROID:

ATATÜRK KURTARIR ALKOLİĞİ ORDA MERAK ETMEYİN

32
82
yanıtYanıtla
hzrslmd:

karşılıklı iki tek atarlar

yanıt6
yanıt5
ERENMobil-ANDROID:

RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN LEVENT ABIM

51
49
yanıtYanıtla
Elhamdülillah muslumanim:

La ilahe illallah muhammedurrasulullah.

52
27
yanıtYanıtla
BU DÜNYA FANİ:

şu yorumlara bakıyorum da nedense hep müslüman geçinenlerin ağzında nefret, İslamı iyi okuyun ve iyi öğrenin arkadaşlar inanın ki yazdıklarınızı aklınızdan geçirmeye dahi utanırsınız. . .

73
4
yanıtYanıtla
gercekci:

Tabi canım başı kapalilarla dalga geçsin hakaret etsin sonra dua oturdum desin

39
29
yanıtYanıtla
Akıl:

Gökten koyun indiğine inananlar ancak dalga konusu olabilirler:)

yanıt5
yanıt13
Merak Etmiştim:

Akıl, umuyorum ki Tevbe fırsatını verir sana Rabbim. Gerçekci sizlerde susun artık. Rabbim aldı canı yine O hesaba çekecek. .

yanıt2
yanıt0
önce islamı öğrenin:

ne salaklık ALLAHIM şeriat gelince kadın şiddet mi görür yoksa baş tacımı yapılır hala bu akıl fukaraları anlamıyor cahil insan peygamber hayatı okumamış kadınlarına nasıl davrandığını hiç duymamış ama şeriat gelince kadın şiddet görür diyor islami kitap okuyun biraz bakalım hala o sözleri söyleyebilecekmisiniz

43
21
yanıtYanıtla
ali:

taşlayarak öldürdüğünüz kadınlar ne lan salak. açıkla bakalım.

yanıt9
yanıt13
Tüm 215 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title