Haberler

Leo Burnett İle Voden Güçlerini Birleştirdi

Güncelleme:

Leo Burnett, Türkiye'nin önde gelen dijital ajanslarından Voden ile güçlerini birleştirdi.

Voden, faaliyetlerine bundan böyle kendi ismini ve yapısını koruyarak Leo Burnett bünyesinde devam edecek.

1987 yılında kurulan Leo Burnett Istanbul ofisi 82 kişilik yetenekli ekibiyle reklam, alışveriş pazarlaması ve halkla ilişkiler alanlarında hizmet vermektedir. Ajansın müşterileri arasında FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Samsung, Diageo, P&G, Kellogg's, Group SEB, Generali ve Goodyear gibi markalar bulunmaktadır.

2007 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen dijital ajanslarından olan Voden, 80 kişilik büyüyen ekibiyle dijital pazarlama ve reklamcılık alanında entegre dijital pazarlama hizmetleri, içerik, video, sosyal medya pazarlaması ve UI/UX tasarımı ve geliştirilmesi hizmetleri sunmaktadır. Voden'in halen yaratıcı dijital pazarlama hizmetleri verdiği markalar arasında, AXA, Castrol, Coca-Cola, Kellogg's, Mastercard, Odeabank, Peugeot, Reckitt Benckiser, Tefal, Turkish Airlines, Türk Telekom, Watsons, Vakıfbank gibi Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markaları yer almaktadır.

Bu iki güç, dinamik organizasyon yapılarını, yaratıcı güçlerini, geniş bilgi birikimleri ve teknolojik niteliklerini birleştirerek her alanda sınıfının en iyisi olan projelere imza atmayı ve insanları gerçekten etkileyen tartışmasız en iyi fikirleri hayata geçirmeyi hedeflemektedir.

Leo Burnett Orta Avrupa Bölge Başkanı Andrew Edwards, "Leo Burnett ve Voden, birlikte bu heyecan verici ve büyüyen piyasada müşterilerine sundukları yaratıcılık ve stratejik düşünce seviyesini yükseltecekler. Bu bölgede büyümeye devam etmekte kararlıyız ve Voden bunu gerçekleştirmek için doğru bir ortak, Leo Burnett gibi kendi kültürünü yaratabilen, yeni nesil yaratıcılardan kurulu bu muhteşem takıma teşekkürler" dedi.

Leo Burnett İstanbul CEO'su Melda Barkın, hızla dijitalleşen dünyada Voden ile büyük bir sinerji kazanacaklarına inandıklarını ve bu birleşmeyle bölgedeki tartışmasız en iyi ajans olma yolunda ileriye dönük oldukça önemli bir adım atıldığını belirtti.

Voden Kurucusu ve Ajans Başkanı M. Kurtuluş Eker ise, Leo Burnett ile ortaklığın getireceği vizyon, know-how ve gücün kendilerini heyecanlandırdığını vurgulayarak şunları söyledi: "Bir araya getireceğimiz tecrübelerimiz bizi çok daha güçlendirecek. Bu ortaklığın büyük yaratıcı işler için entegre ve ilham verici bir ortam sağlayacağına inanıyorum. Leo Burnett ile birlikte zamanın tüketicisini anlamaya, daha yaratıcı işlerin peşinden koşmaya, inovasyon yatırımları yapmaya, hizmetlerimizi çeşitlendirmeye ve büyümeye devam edeceğiz".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Leo Burnett Alfa Romeo Kellogg Türkiye Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title