Haberler

Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliğinde Seçim

Güncelleme:

Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliğinde encümen seçimi yapıldı.

Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde encümen seçimi yapıldı.

Başkanlığını Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı'nın yaptığı köylere hizmet götürme birliği meclisinde 2 il genel meclis üyesi ve 2 muhtar görev yapacak.

Tavlı toplantıda yaptığı konuşmada, il genel meclis üyelerinden ve muhtarlardan köylere hizmet götürme birliği encümeni teşkil edilmesi gerektiğini söyledi.

Yerel seçimlerde il genel meclis üyelerinin tamamı, köy muhtarlarının ise 16'sının değiştiğini anımsatan Kaymakam Tavlı, "Yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum, inşallah yörelerine arzuladıkları hizmetleri sunarlar. Diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum hepsi tecrübeli deneyimli arkadaşlarımız. Yeni seçilen arkadaşlarımız tecrübelerini deneyimlerini eski muhtar arkadaşlar ile paylaşırlar ise bizleri de memnun ederler hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra Köylere hizmet götürme birliğinde encümen seçimine geçildi.

Kapalı oy sistemiyle yapılan seçimde aday olmayacağını açıklayan AK Parti il genel meclis üyesi Hasan Engin 24, Tayfun Sevim ise 39 oy aldı. MHP il genel meclisi üyesi Ali Koltuk ise 20 oy aldı.

Muhtarlıkta ise Karaömerler köyü muhtarı Nurettin Girgin 27, Kemiklialan köyü muhtarı 26 oy alarak encümen üyesi oldu.

Seçimin ardından encümen üyeliğine seçilemeyen il genel meclis üyesi Ali Koltuk duruma tepki gösterdi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Ayhan Tavlı Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title