Haberler

Lapseki'de Tasavvuf Geceleri Etkinlikleri

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yer alan Belediye Sahil Sosyal Tesislerinde Lapseki Roman İlahi Grubu tarafından her pazartesi akşamı tasavvuf geceleri adı altında program düzenleniyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Belediye Sahil Sosyal Tesislerinde Lapseki Roman İlahi Grubu tarafından her pazartesi akşamı tasavvuf geceleri adı altında program düzenleniyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Belediye Sahil Sosyal Tesislerinde Lapseki Roman İlahi Grubu tarafından her Pazartesi akşamı tasavvuf geceleri adı altında program düzenleniyor. Her Pazartesi günü yatsı namazı sonrası Sahil Sosyal Tesisler 2' de Hacı İsmail Efendi Cami İmamı Mustafa Sözen ve Lapseki Roman İlahi Grubu tarafından vatandaşlara Kuran-ı Kerim, tasavvuf müziği, ilahi, kaside ve sahabe hayatı sohbeti anlatılıyor. Program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Çanakkale Lapseki Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title