Haberler

Lagospark Avm Öğrencilere Sahip Çıktı

Kağızman’da faaliyet gösteren Logos Park Alış Veriş Merkezi ilçe genelinde 66 okuldan 1130 öğrenciye ücretsiz yemek ve oyun imkânı sağlayacak.

Kağızman'da faaliyet gösteren Logos Park Alış Veriş Merkezi ilçe genelinde 66 okuldan 1130 öğrenciye ücretsiz yemek ve oyun imkanı sağlayacak.

Logos Park AVM Yönetim Kutulu Başkanı İhsan Tutkan ve Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül ile Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz'in katıldığı kurumlar arası hazırlanan protokol imzalandı.

İmzalanan protokolle 66 okulda okuyan 1130 öğrenciye Lagos Park AVM'de ücretsiz yemek ve oyun imkanı sağlayacak. Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, birçok öğrencimiz yaşam şartları nedeniyle AVM ortamını görmüyor. Yapılan bu protokol ve avm'nin vereceği destekle öğrencilerimiz bu tür imkanlardan faydalanarak sosyal hayata bakışı değişecek bu konuda bizlere destek olan lagos park vam yöntemine teşekkür eden kaymakam üçgül projenin hemen hayata geçirileceğini belirtti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Üçgül Kağızman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title