Haberler

Lady Gaga, 16 Eylül'de İstanbul İTÜ Stadyumu'nda

Güncelleme:

Lady Gaga, "Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesi kapsamında ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Daha önceki turnelerinde 4 milyonun üzerinde bilet satışı gerçekleştiren Lady Gaga'nın 16 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Türkiye konseri, Pozitif Live organizasyonu ve Live Nation Global Touring işbirliği ile gerçekleşiyor. Şu anda listelerde 1 numaralı en çok satan album olan ARTPOP'un tanıtımı kapsamında gerçekleşecek konserin biletleri 05 Mayıs Pazartesi saat 10:00'da satışa çıkıyor.

Türkiye'deki organizasyonu Pozitif Live tarafından üstlenilen " Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesi kapsamında gerçekleşecek konser, 4 platin plak sahibi sanatçının Billboard 200 listesine 1 numaradan giriş yapan son albümü ARTPOP'un dünya turnesi kapsamında düzenleniyor.

04 Mayıs'ta ABD'de başlayan " Lady Gaga'sartRAVE: the ARTPOP Ball"turnesi, takip eden aylarda Kuzey Amerika, Asya ve Avustralya'yı dolaştıktan sonra Avrupa'ya gelecek. Avrupa turnesinin ilk durağında İstanbul'a uğrayacak olan Lady Gaga, son yılların en çok dinlenen parçaları Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünden dinlenme rekorları kıran G.U.Y gibi şarkılarıyla hayranlarına gerçek Monster deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor.

Live Nation Global Touring'den yapılan açıklamaya gore " Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesinin Kuzey Avrupa ve Avrupa bilet satışlarına inanılmaz bir talep var ve bu talebi karşılayabilmek adına da ek konserler turneye ekleniyor.

İstanbul konseri biletleri 05 Mayıs sabahı saat 10:00'da Biletix gişeleri, biletix.com ve Biletix çağrı merkezi üzerinden satışa sunulacak. Littlemonster.com üyeleri ise01 Mayıs Perşembe saat 10:00 ile 02 Mayıs Cuma saat 15:00 arasında biletleri erken satın alma hakkına sahip olacaklar.

16 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Lady Gaga konseriyle ilgili detaylı bilgi için www.pozitiflive.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Live Nation Lady Gaga Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title