Haberler

Kyk Yesevi Yurdu'nda Masa Tenisi Heyecanı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kütahya Yesevi Yurdu’nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kütahya Yesevi Yurdu'nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

KYK Yesevi Yurt müdürü Senai Elmas'ın koordine ettiği, Masa tenisi Kütahya İl Temsilcisi Yücel Korkmaz'ın yürüttüğü organizasyonda Senai Elmas öğrencilerin 2. dönem vize sınavlarından önce moral depolamaları ve stres atmalarını sağlamak amacıyla turnuvanın yurtta gerçekleştirildiğini bildirdi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilere, Kütahya Belediyesi'nce tasarlanan şehrin siluetinin kullanıldığı tişörtler hediye edildi. Senai Emmas, "Sizler bizim gönül elçilerimizsiniz, şehrimizde geçirdiğiniz üniversite günleri hayatın en unutulmaz ve en tatlı günleridir, tarafımdan tasarlanan bu tişörtleri memleketlerinizde giyerek Kütahya'mızın güzelliklerini, özelliklerini anlatmanızı istiyoruz" dedi.

KYK Kütahya İl Müdürü Feyzullah Gayret'in başlama oyununu oynadığı turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Müdür Gayret, "Öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve zinde bir gençlik yetiştirmek için tüm yurtlarda sportif faaliyetler aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title