Haberler

KVP İzleyicilerinin Dikkatine, Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 22 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan 243.bölümün tüm detayları. Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümüyle izleyiciyi yine koltuklarına sabitledi. İlgiyle izlenen KVP son bölümden detaylar şu şekilde.

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölüm 22 Ocak Perşembe akşamının hem en çok izlenen dizisi hem de en fazla reyting yapan tv programı olan KVP dizisini kaçıranlar ve son bölümden detayları öğrenmek isteyenler için son bölüm özeti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 22 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Perşembe akşamlarının klasiği haline gelen dizinin 243.bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümün full izleme bağlantısı heyecan dolu bölümün özeti..

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm Elif ve Leyla'nın uğradığı bombalı saldırının hemen sonrasıyla başladı. Elif ve Savcı Leyla'yı yaralı olarak hastaneye yetiştiren Polat, saldırıyı düzenleyen Sagir'in adamı bombacıyı ise elinden kaçırır. P.Alemdar Elif ve Leyla'yı hastaneye yetiştirdikten sonra intikam için işe koyulur. Polat'ın hedefinde Sagir ve arkadaşları vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Tilki'nin eline düşen Erhan'ın imdadına Cahit Yetişiyor. Cahit Erhan'ın bulunduğu mekana yaptığı gizli operasyonla arkadaşını Tilki'nin adamlarından kurtarıyor.

Polat Alemdar Elif ve Leyla'nın intikamını çabuk alıyor. Sagir'in iki adamını mekanında kıstıran Polat Alemdar bombacıları öldürüyor. Polat Sagir'e mesaj bırakmayı da ihmal etmiyor. Polat, Nazife Anne ve Safiye'ye durumu haber verdikten sonra tekrar Sagir'in peşine düşecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Amerikalılar Cahit'in durumu karşısında tedirgindir. Algis Cahit'e çok güvense de Martin onu Cahit konusunda uyarır. Cahit ise Fehmi Kuzuzade ile konsey için çalışmalarına devam eder. Konseyin İstanbul sefirinin kim olacağı ise henüz belli değil.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Pusat Çakır, Pitbull'un mekanını basıyor. Motorcu çetesini darmadağın eder. Pusat Çakır, Pitbull'un işini bitirmek için geldiği mekanda Pitbull'u bulamasa da içerde olanları kurşun yağmuruna tutar. Pitbull burda ölmekten kurtulsa da ekibinin içindeki çatlak sesler onun sonu olacaktır.
Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde başka neler yaşandı ? Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için KVP 243.bölüm tek parça izleme bağlantısı haberimizde.


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title