Haberler

Kutso'dan Kaymakam Uz'a "Hoşgeldin" Ziyareti

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Demre Kaymakamlığına atanan Murat Uz'u makamında ziyaret etti.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Demre Kaymakamlığına atanan Murat Uz'u makamında ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle Uz'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Günay, KUTSO olarak Antalya'nın batısında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde faaliyet gösterdiklerini, bu amaçla da Kaymakamlığa yeni başladığı için hoş geldin ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Demre ve çevresinde son yıllarda turizme yönelik bir eğilim olduğunu ifade eden Günay, bölge turizminin sorunlarına yönelik çözüm anahtarının, ziyarete gelen turist sayısını artırmak yerine gelen ziyaretçilere daha kaliteli ve lüks bir tatil imkanı sunarak mevcut turizm potansiyelinden daha fazla gelir elde etmek olacağını belirtti.

Günay, şöyle konuştu:

"Batı Antalya'nın, özellikle de Demre'nin henüz keşfedilmemiş, hizmete sunulmamış çok güzel doğal ve kültürel zenginliği var. Bu zenginlikleri kitle turizmiyle kirletip heba etmeden, en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. Bu anlamda bizler sivil toplum örgütü temsilcileri, turizmciler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu konularda yeni Kaymakamımız sayın Murat Uz'a ilçemize hoş geldiniz diyor, yapacak olduğumuz çalışmalarda desteklerini bekliyoruz."

Demre halkı turizme sahip çıkmalı

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Kaymakam Uz da KUTSO yönetimine teşekkür etti.

Bölgenin turizm açısından büyük potansiye sahip olduğunu ifade eden Uz, şunları söyledi:

"Başkan Günay'ın da belirttiği gibi Demre'de turizm konusunda henüz değerlendirilmemiş büyük potansiyel var. Benim bu noktada beklentim, bu potansiyelin Demre halkı tarafından fark edilmesi ve işletmelerin halk tarafından kurulup işletilmesi. Eğer geç kalınırsa bu potansiyel er ya da geç güçlü sermaye sahiplerinin dikkatini çekecek ve ilçemiz günümüzdeki mevcut örnekleri gibi bulunduğu yere fazla katkı sağlamayan büyük işletmelerle dolup taşacaktır. Demre halkı bir an önce Avrupa standartlarında butik turizm işletmeleri oluşturmalıdır."

Kaynak: AA / Yerel

Murat Uz Antalya Kumluca Demre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title