Haberler

KUTSO'da Başkanlık Seçimi

Güncelleme:

KUTSO seçimleri öncesi, kendilerine KUTSO Değişim Grubu adı veren bir grup iş adamı yönetime talip olduklarını bildirdi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimleri öncesi, kendilerine KUTSO Değişim Grubu adı veren bir grup iş adamı yönetime talip olduklarını bildirdi.

KUTSO Değişim Grubunun toplantısı, Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule'de gerçekleştirildi. Toplantıda grup adına konuşan Murat H. Günay, üyesi oldukları ancak henüz seçim tarihini bile öğrenemedikleri Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yönetimine, KUTSO Değişim Grubu olarak talip olduklarını söyledi.

Kendilerinin herhangi bir siyasi partinin uzantısı, bir grubun temsilcisi olmadıklarını ifade eden Günay, "KUTSO olarak ilçeye, bölge ekonomisine ne kazandırabiliriz" düşüncesiyle yola çıktıklarını anlattı. Daha önce KUTSO yönetimi için farklı bir grubun da göreve talip olduğunu dile getiren Günay, mevcut yönetimi değiştirmek için o grupla bir araya geldikleri ama uzlaşmanın mümkün olmadığını kaydetti.

Günay, şöyle konuştu:

"14 yıllık KUTSO'ya demokrasi getirmek ve 3 bin 200 üyenin tamamıyla KUTSO'yu yönetmek için yola çıktık. KUTSO Değişim Grubu olarak şeffaf bir yönetim, daralan ekonomik iş hacmini arttırmayı amaçlıyoruz. Bizim grubumuzda ben değil biz var. Amacımız 3 bin 200 üyenin tamamını sandığa getirmek ve demokratik bir seçim yapmak. Yapacağımız çalışmalarla, eğer bölgemize bir kazanç sağlayabilirsek bu da bizim sevinç ve mutluluğumuz olur."

Değişim grubundan Ahmet Çetin de KUTSO seçimlerinde oy kullanacak üyelerin, seçecekleri yönetime talip kişilerin iş karnelerini de göz önünde bulundurmalarını istedi. - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title