Haberler

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Güncelleme:

Siirt'teki etkinlikler kapsamında 20 Nisan'da doğan 17 bebeğe çeyrek altın ve bebeğin ihtiyaçlarının yer aldığı paket hediye edildi.

Siirt'te Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 20 Nisan'da doğan 17 bebeğe çeyrek altın ve bebeğin ihtiyaçlarının yer aldığı paket hediye edildi.

İl Müftülüğünce, Sancaklar Vakfı, Kızılay Siirt Şubesi ve Siirt Bir Ses Ver Derneği desteğiyle Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt Kadın ve Doğum Hastanesi'nde tören düzenlendi.

İl Müftüsü Faruk Arvas, peygamberin dünyayı teşrif haftası olduğu için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Kutlu Doğumun anısına, son 36 saat içerisinde ilk doğan 17 bebeğe çeyrek altın hediye ettik. Hazreti Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği günün yıl dönümünde sevincimizi paylaşmak istedik" dedi.

Törende, 20 Nisan'da doğan 17 bebeğe çeyrek altın ve bebeğin ihtiyaçlarının yer aldığı paket hediye edildi.

Törene, Vali Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, Siirt Bir Ses Ver Derneği üyeleri, hastane çalışanları ve din görevlileri katıldı. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Kızılay Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title