Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans düzenlendi.

Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Müftülüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Çağlayan Aydın, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, İlçe Müftüsü Bahri Çam, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yakup Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Peygamberimizin örnek ahlakı ve rahmet yüklü mesajı sayesinde 23 sene içinde bedevilerin medeni, eşkıyaların evliya, hasımların hısım, düşmanların dost, inananların kardeş olduğunu söyledi.

Hazreti Muhammed sayesinde birlikte yaşamayı ve mutlu olunmayı öğrenildiğini ifade eden Öztürk, "Aradan 14 asır geçti. Maalesef çağımızın insanlığı, O'nun örnek ahlakına ve rahmet yüklü mesajına muhtaç hale geldi" dedi.

Konferans sonrası programa katılanlara kırmızı gül dağıtıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Yakup Öztürk Çağlayan Şefaatli Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title