Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Kırşehir'de, vatandaşlar Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla güne sabah namazından sonra çorba ikramıyla başladı.

Kırşehir İl Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikle vatandaşlar güne sabah namazından sonra çorba ikramıyla başladı.

Hoca Ahmet Yesevi Camisi'ndeki etkinliğe Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Sabah namazını Müftü Mehmet Şahin ile birlikte kılan esnafa ve vatandaşlara namaz çıkışında çorba ikramında bulunuldu.

Şahin, etkinlik öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası'nın son gününde farklı bir etkinlik yapmayı arzu ettiklerini söyledi.

Hazreti Muhammed'in doğumunun esas itibariyle 20 Nisan tarihi olduğunu belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Özellikle doğum gününe isabet etsin diye biz de burada sabah namazında buluşalım istedik. Burada topluca topluca kadınlı, çocuklu ve gençli olarak namazımızı birlikte eda ettik. Allah kabul etsin. Arkasından da bir çorba ikramını planlamıştık. Şu anda da vatandaşlarımıza, müslüman kardeşlerimize burada Peygamberimizin hürmetine ve Kutlu Doğum hatırasına çorba ikram ettik. Katılanlardan Allah razı olsun. Böyle güzelliklerle Kutlu Doğum Haftasını neticelendirmiş olacağız" dedi.

Konuşmanın ardından Şahin ve Belediye Başkanı Bahçeci, vatandaşlara çorba ikram etti.

Öteyandan etkinlik öncesinde, din görevlileri mevlit ve Kur'an-ı Kerim'den sureler okudu. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Yaşar Bahçeci Fethi Yaşar Kırşehir Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title