Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Etkinlikler kapsamında Ulaş'ta program düzenlendi.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

İlçe Müftülüğü tarafından Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulunun konferans salonunda tertip edilen program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi, Hazreti Peygamberin dünyaya teşriflerinin 1443. seneidevriyesi münasebetiyle icra edilen Kutlu Doğum Haftası'nın dini hayata canlılık ve bereket getirdiğini vurguladı.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslami Bilimler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Talip Özdeş, samimiyetin Müminlerin kardeşliğinin en önemli göstergelerinden olduğunu belirterek, "Samimiyet gereği Mümin, Mümin'e kin tutmaz. Günümüzde Müminler arası samimiyet ve bağlılığı artırmak lazım" dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Tanrıverdi, Kaymakam Ali Altınkaynak'a çiçek takdim etti.

Okullar arasındaki şiir, kompozisyon, resim ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ulaş Anaokulu öğrencileri sema gösterisi yaptı.

Üzerinde kırmızı güller bulunan doğum günü pastası kesildi.

Konuklara kutlu doğum aşı ikram edildi.

Programa Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İl Genel Meclisi üyesi Ersin Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gencer, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ali Altınkaynak ersin özkan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title