Haberler

Kütahya Valisi Yılmaz Pazarlar İlçesinde

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, yatırımları yerinde görmek, ilçe protokolü ve ilçe halkıyla tanışmak üzere il müdürleri ile birlikte Pazarlar ilçesini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, yatırımları yerinde görmek, ilçe protokolü ve ilçe halkıyla tanışmak üzere il müdürleri ile birlikte Pazarlar ilçesini ziyaret etti.

Vali Şerif Yılmaz'ı karşılama törenine İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Karahan, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Ak Parti Pazarlar ilçe Başkanı Bilal Demirci, İl Genel Meclis üyesi Celal Çelik, Eşref Şahin, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. İlçe Kaymakamı İshak Çınar ve ilçe protokolü tarafından Hükumet Konağı önünde karşılanan Vali Şerif Yılmaz'a, kaymakamlık makamında yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgi verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2013 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yüzde yüz hibe olarak açılan Pazarlar Gençlik merkezinin açılışını yapan Vali Yılmaz, "Gençlerimiz için önemli bir tesis olmuş. Hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Vali Şerif Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediyeye ziyaretinde Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, günün anısına Vali Yılmaz'a plaket takdim etti. Belediye'ye ziyaretinden önce Vali Yılmaz, belediye hizmet binasının bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve arzularını dinledi.

19 Mayıs depreminde hak sahibi olan vatandaşlar için yapılan konutlarda inceleme yapan Vali Yılmaz, dana sonra Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda kendisine verilen brifinge katıldı. Kaymakam İshak Çınar tarafından verilen brifingde, ilçenin genel tanıtımı yapıldı.

Vali Yılmaz, Sofular Belediyesini ve Sofular İlkokulunu da ziyaret etti. Sofular İlkokulunda öğrenciler ile sohbet eden modern sınıflarda yapılan eğitimi görmekten mutlu olduğunu dile getiren Vali Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Ahmet Torun Sofular Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title