Haberler

Kütahya Sem Dil Okulları'nın Büyük Başarısı

Kütahya Sem Dil Okulları’nın İngilizce Öğretmeni Musa Dağ, öğrencilerinin, ÖSYM sonuçlarından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kütahya Sem Dil Okulları'nın İngilizce Öğretmeni Musa Dağ, öğrencilerinin, ÖSYM sonuçlarından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İngilizce Öğretmeni Musa Dağ, yaptığı açıklamada, ÖSYM'nin üniversite yerleştirme sonuçlarında Beyza Nur Badem'in ODTÜ İngilizce Öğretmenliği'ni, Sinem Kanmaz'ın Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni, Rabia Efe'nin Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni, İbrahim Akar'ın Çanakkale Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni, Gamze Başkan'ın Bolu Abant Baysal Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü'nü, Batuhan Kocabay'in Lefkoşa Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni (yüzde 75 Burslu) Kübra Başkan'ın Pamukkale Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü, Tuğçe Türkan'ın Dumlupınar Üniversitesi İngilizce Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği'ni ve Nurefşan Uçar'ın da Adıyaman Üniversitesi Arapça Öğretmenliği'ni kazandığını bildirdi.

Öğrencilerinin başarılarından onur ve gurur duyduğunu belirten Musa Dağ, "Emeklerinin karşılığını alan değerleri öğrencilerimi tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

"Bize güvenen insanları mahçup etmediğimiz için mutluyuz" diyen Dağ, artık önümüzdeki yıllarda da aynı başarıyı yakalayıp öğrencilerin hayalleri olan üniversitelere göndererek, Kütahya'ya olan eğitim hizmetlerine daha da üstüne koyarak devam edeceklerini dile getirdi.

Şimdiden gelecek sene için yoğun bir şekilde çalışmalara başladıklarını anlatan Musa Dağ, "Bizlere bu onuru yaşatan Öğrencilerimize, bilhassa ailelerine okullarındaki değerli öğretmenlerimize ve Semdil Okulları personeline sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacettepe Üniversitesi Uludağ Üniversitesi Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title