Haberler

Kütahya'daki Trafik Kazası

Güncelleme:

Kütahya'da, trafik kazasına müdahale ederken şehit olan Jandarma Onbaşı Uygar Yalçınkaya'nın cenazesi, toprağa verildi.

Kütahya'da, trafik kazasına müdahale ederken tırın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Uygar Yalçınkaya'nın (24) cenazesi, Menemen ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehit Onbaşı Yalçınkaya için Menemen'deki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Menemen Şubesi Cem ve Kültür Evi bahçesinde tören düzenlendi.

Törene, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ömer Bayram Çetin, Hava Eğitim Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Aydemir Taşçı, İstihkam Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Sadık Çeliköz, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş ile Menemen Belediye Başkanı Fahir Şahin de katıldı.

Şehit onbaşının naaşı, kılınan cenaze namazının ve düzenlenen askeri törenin ardından Menemen Mezarlığı'nda babasının kabrinin yanına defnedildi.

Terhisine 20 gün kala şehit düşen Yalçınkaya'nın annesi Zekiye, amcası İsmet ve ağabeyi Kenan Yalçınkaya'yı törene katılan askerler teskin etmeye çalıştı.

Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden Jandarma Onbaşı Uygar Yalçınkaya (24) ve Jandarma Er Fatih Karaaslan (21) ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkin'e

(49), Bahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Pir Sultan Abdal Menemen Kütahya İzmir Yerel Haberler

title